Bani pentru asflatarea drumurilor comunale și sătești din comuna Cristești – FOTO

27 iunie 2023 | Local

Luni, 26 iunie 2023, primarul Lucian Borfotină a fost prezent la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei unde a semnat contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, împreună cu ministrul Adrian-Ioan Veștea. Acest program vizează asfaltarea unor sectoare de drumuri comunale și sătești din comuna Cristești.

”Valoarea totală a acestui contract se ridică la aproximativ 2,7 milioane de euro, iar în curând va fi demarată procedura de licitație publică. Astfel, eforturile noastre se concretizează în obținerea finanțării necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din comuna noastră. Această realizare ne încurajează să continuăm demersurile pentru obținerea finanțării și pentru alte sectoare ce urmează să fie asfaltate în întreaga comună. Ne dorim să asigurăm condiții mai bune de circulație și să facilităm accesul către diverse zone ale comunei, astfel încât să contribuim la dezvoltarea și progresul localității noastre”, transmit reprezentanții Primăriei Cristești.

În această vară, angajatii Primăriei Cristesti se vor muta la Centrul Cultural ”Theodor Kristesku” si asta pentru ca actualul sediu va intra in reparatii.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: