Botoșăneanul care a salvat copilul unor parinti inconstienti, a fost gasit decedat, dupa doua zile de cautari in Marea Neagra!

20 august 2023 | Local

Botosaneanul de 35 de ani care si-a riscat viata pentru a salva un copil de sase ani si pe tatal sau a fost gasit fara suflare in Marea Neagra, in zona statiunii Eforie Nord. 

C.B. era politist in cadrul Penitenciarului Botosani si ajunsese la mare de o ora. Se afla pe plaja, iar la un moment dat, lumea a inceput sa se agite, atunci cand un copil de 6 ani, care se afla pe o pluta gonflabila, asta desi valurile erau uriase.

Tatal copilului a fost primul care s-a aruncat in apa, fiind urmat de botosaneanul nostru. Pe imaginile publicate pe TikTok se observa cum copilul a fost salvat, fiind adus la mal de tata, insa acesta din urma nu s-a mai intors dupa C.B..

Din cauza inconstientei acestui parinte, o fetita de un an si o fetita de cinci ani au ramas orfani de tata.

Colegii botosaneanul de 35 de ani sunt socati. Il descriu ca fiind un ”coleg de milioane”. Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala, urmand ca mai apoi sa fie adus la Botosani pentru inmormantare.

@ioana_florina30 #eforienord ♬ sunet original – ➡️ Ioana Florina⬅️

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: