Care sunt planurile pentru 2024? Top Botoșani vă prezintă mesajele artiștilor, sportivilor și celor implicați în viața botoșănenilor – GALERIE FOTO

31 decembrie 2023 | Local

Site-ul www.topbt.ro a luat naștere la începutul anului 2023, din pasiunea mea pentru sport, muzică și nu numai.

Prin acest site am dorit să prezint botoșănenilor altceva decat știrile obișnuite. Am dorit să promovez tinerii talentați atât din sport, cât și din muzică sau alte domenii.

Mai sunt cateva ore pana la finalul anului 2023 și mi-am dorit ca sportivii, antrenorii, artiștii despre care am scris să vă prezinte care sunt planurile lor pentru 2024 și să vă ureze un mesaj.

Vă urez și eu să fiți sănătoși, bucuroși, și fie că anul 2024 sa fie mai bun, mai liniștit și mai bogat din punct de vedere cultural și sportiv.

Cu stimă,

Ionuț Tăbultoc

Iustina Irimia și-a lansat in 2023 primul album de colinde

„Finalul lui 2023, când mulți botoșăneni și-au dat mâna și au salvat ediția a XLVIII-a a Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă ,,Din străbuni, din oameni buni…”, m-a impresionat și mi-a dat încredere că împreună putem face lucruri minunate, putem încă să avem scopuri care ne unesc în jurul binelui, frumosului și adevărului.

De asemenea, susținerea și încrederea botoșănenilor, pe care am simțit-o ca tânăr artist la organizarea primului spectacol și sold-out-ul record, mi-au adus împlinire.

Mi-aș dori ca 2024 să aducă botoșănenilor mai multe motive pentru a fi bucuroși și împreună, nu pentru a fi separați și supărați.

Mulți preconizează că va fi un an dificil din punct de vedere social și mi-ar plăcea să avem maturitatea și înțelegerea ca punctele de vedere diferite să fie tolerate, să nu mai sărim cu răutate și judecată unii asupra altora, ci dimpotrivă, să facem, să spunem, să căutăm și să vedem binele din jur. Fiecare să-și îndeplinească asumat datoria acolo unde e, să înflorească unde a fost sădit, și Botoșaniul va fi mai bine!

Să ne păstrăm sănătatea trupului, seninul sufletului, limpezimea minții și candoarea inimii!

O fată din Botoșani vă urează LA MULȚI ANI!

P.S. Mulțumiri, TOP Botoșani, pentru că prezentați părțile bune și frumoase ale urbei noastre!” – Iustina Irimia Cenușa – interpreta de muzică populară și manage al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale

Adi Ignat (foto centru) – presedintele executiv al FC Botosani

”Anul 2024 bate la ușă. Pe această cale vreau sa transmit suporterilor si partenerilor FC Botoșani un sincer si călduros LA MULTI ANI! Sperăm ca acest nou an să ne aducă rezultate mult mai bune, care sa ne mențină pe prima scena a fotbalului din România. La multi ani! Hai FC Botosani” – Adi Ignat – presedintele FC Botoșani.

Beatrice Maria Băndoiu, in cadrul spectacolului ”Vine Crăciunul cel Sfânt”

”Îmi doresc ca 2024 să fie pentru mine un an cu multe oportunități, cu ocazii de a performa, de a învăța și evolua, și de a întâlni oameni care să mă inspire să fac mai mult. Pentru noi toți, vreau să fie un an liniștit, cu pace, cu vindecări pentru cei bolnavi, cu împăcări pentru cei dezbinați, cu părinți din nou acasă pentru copiii rămași singuri, cu bunăstare pentru cei sărmani, și cu motive de bucurie pentru toți cei amărâți și deznădăjduiți. Sper să devenim mai plini de compasiune și înțelegători unii cu alții și să ne sprijinim mai mult reciproc, pentru ca fiecare își are neputințele și neîmplinirile proprii.

Pe botoșăneni îi salut cu dragă inimă și mă gândesc la ei cu mare bucurie, pentru că de câte ori le-am cântat, m-au primit cu toată deschiderea și m-au apreciat. Le doresc să aibă sărbători frumoase, cu cei dragi acasă, cu veselie și recunoștință pentru toate, și un an nou în care să aibă parte de tot ce le lipsește și le este de folos! La mulți ani!” – Beatrice Maria Băndoiu – interpretă de muzică populara din județul Gorj.

Andrei Patache in timpul meciului dintre FC BOTOȘANI și OTELUL GALAȚI

„A fost un an lung, împânzit cu experiențe frumoase, altele mai puțin frumoase. Mulțumesc tuturor persoanelor care ne-au fost alături și vă așteptăm să fiți alături de noi și în anul 2024! La mulți ani!” – Andrei Patache – antrenor secund FC Botoșani.

Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean

„De la anul 2023 nu am cerut nimic, decât sănătate să le putem împlini pe toate. Și a fost unul dintre cei mai frumosi ani, deoarece am avut multe realizări frumoase.

De la 2024 am cere același lucru și pe lângă asta să păstreze oamenii dragi. Să păstreze armonia și bucuria, dragostea și echilibrul, curajul și frumusețea clipelor. Restul, cu siguranța le vom realiza, deoarece credem în vise!

Dragi botoșăneni, anul 2024 să vă găsească cu sufletul plin de iubire, cu inima plină de dăruire.
Să fiți la fel de buni și primitori! Să nu vă pierdeți nădejdea, credința și dragostea, deoarece doar așa veți da sens acestei frumoase vieti!

Vă prețuim și vă mulțumim pentru ceea ce ne-ați făcut sa simțim când v-am călcat pragul! La mulți ani!” – Suzana și Daciana Vlad – interprete de muzică populară din Maramureș.

Arbitrul botoșănean Andrei Baciu (centru)

”Pe plan sportiv, în 2024 îmi doresc, din perspectiva personală, prestații mai bune pe terenul de joc decât cele din anul ce tocmai se încheie, pentru că întotdeauna este loc de îmbunătățire. Iar din perspectiva spectatorului și iubitorului de sport îmi doresc să văd cât mai mulți compatrioți cu statusuri și hashtaguri de tipul #MândruCăSuntRomân sau #HaiRomânia în urma rezultatelor sportivilor noști la cele două competiții majore ale anului 2024, Jocurile Olimpice și Campionatul European de Fotbal.

Botoșănenilor le doresc să fie sănătoși, punând accent pe cel mai important remediu din zona de prevenție: Cât mai multă mișcare și cât mai mult sport. Bucurați-vă!” – Andrei Baciu – arbitru de Liga a II-a din Botoșani.

Teodor Gireadă, unul dintre cei mai talentati tineri interpreti de muzica populara din Botoșani

”În prag de An Nou, Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru anul 2023, pentru tot ce am descoperit și realizat. Îl rog pe 2024 sa ne aducă sănătate, mie și familiei mele, liniște sufletească, să se așeze vocea la locul ei și să realizez noi proiecte frumoase în drumul meu.

Le doresc tuturor botoșănenilor un An Nou mai bun și mai prosper, sănătate și bunătate, credință și sinceritate, și să dea Dumnezeu sa fie pace pe pământ! La multi ani, Botosaniul meu drag! Cu respect, un băiat cu pălărie, Teodor Gireada!” – Teodor Gireadă – interpret și instrumentist de muzică populară din Botoșani

Alexandru Cazaciuc (foto stanga), alaturi staff-ul echipei feminine FC Botoșani

”Îmi doresc să fim toți sănătoși, să privim cu încredere și speranță fiecare zi. Am încredere ca vom rămâne în Liga 1 cu echipa de seniori. Îmi doresc ca fotbalul feminin să fie apreciat și recunoscut la adevarata lui valoare. Am încredere ca vom continua sa fim o echipa de top în fotbalul feminin.

Sunt recunoscător fotbalistelor de la FC Botoșani pentru efortul, determinarea și perseverența lor. Ne așteaptă un an cu multe provocări, dar sunt convins ca le vom face față cu brio. La mulți ani 2024! Sa fie pentru fiecare așa cum și-l dorește!” – Alexandru Cazaciuc – antrenor al echipelor feminine de la FC Botoșani.

”Mă aștept ca anul 2024 să fie un an bun, plin de oameni frumoși și multe proiecte noi. Botoșănenilor mei dragi le doresc să fie sănătoși, fericiți și să se bucure în continuare de muzica frumoasă și concertele pe care le oferim din suflet. La mulți ani, dragii mei! ❤️” – Oana Tăbultoc – interpret de muzică ușoară si prof. in cadrul Asociatiei ”Cheia Sol” Botoșani

Eduard Florescu, golgheterul echipei FC Botosani cu 9 goluri

”Așteptările de la 2024 sunt foarte mari. În primul rand îmi doresc să salvăm echipa de la retrogradare. Pe plan personal îmi doresc să joc cat mai bine și să fiu sănătos. Le urez botoșănenilor un an nou fericit și îi așteptăm langa noi la fiecare meci sa ne încurajeze, pentru ca avem nevoie mare de ei.” – Eduard Florescu – fotbalist în Superligă la FC Botoșani.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani

”Sper ca anul 2024 să fie un al proiectelor finalizate pe care le așteaptă botosanenii. Cititorilor dumneavoastră le doresc să fie sănătoși si fericiți alături de cei dragi.” – Cosmin Andrei – primarul municipiului Botoșani.

Sebastian Mailat, cel mai bun marcator roman din Superliga, in sezonul trecut

”Vreau să le mulțumesc botoșănenilor pentru toate momentele frumoase. Le mulțumesc pentruca ca ne-au susținut și ne susțin chiar și în momente dificile! Eu ce pot spune de așteptări? Îmi doresc de cel mai mult de la 2024 să fiu sănătos. Acum realizez cat de mult contează. Un 2024 santatos! La multi ani tuturor” – Sebastian Mailat – fotbalist în Superligă la FC Botoșani.

Codruț Știrbu, sărbătorindu-și majoratul, în cadrul unei emisiuni TV

”In noul an 2024, imi doresc sa fiu cat mai aproape de inimile publicului si sa ma reintalnesc cu oamenii frumosi la diferite manifestari culturale! Dragii mei, noul an sa fie pentru noi botosanenii un an rodnic si cu folos, sa pastram ceea ce bunul Dumnezeu ne-a daruit si ceea ce stramosii nostrii ne-au lasat; traditiile si cultura vesnic inflorita! Va doresc tuturor multa sanatate, putere de munca si un an nou prosper. Doamne ajuta!” – Codruț Știrbu – tânăr interpret de muzică populară din Vorona.

Paul Ananie, într-un spectacol în comuna Cristești – județul Botoșani

”De la 2024 ma astept sa fie mai ințelegător. La fel de plin de evenimente ca si 2023, la fel de plin de intalniri cu oameni frumosi, cu oameni dragi, care stiu sa petreacă, care stiu sa asculte muzica noastră. Botoșănenilor le urez sa fie sanatosi, voiosi, sa aiba un an nou de poveste si de povestit. Vă pup!” – Paul Ananie, interpret de muzică populă din Maramureș.

Alexandru Piftor in meciul Ceahlăul Piatra Neamt – Unirea Dej

”Urez tuturor cititorilor TOPBT.ro un an nou cu sanatate, fericire și multă prosperitate! Îmi doresc de la 2024 atingerea tuturor obiectivelor propuse si multa sanatate pentru a le indeplini. La multi ani tuturor!” – Alexandru Piftor – fotbalist al echipei de Liga a II-a, Unirea Dej

Andrei Crăciun, la antrenament

”Îmi doresc de la 2024 sa fiu sănatos ca să pot participa la turnee și să auziti din ce in ce mai des despre tenis și despre mine. Sper ca noul an sa fie cel putin la fel de bun ca 2023. Anul 2024 sa fie pentru voi, un an plin de sănătate, bucurii și realizări frumoase!

Vă urez tuturor LA MULTI ANI și să fiți alători de tinerii talentați din județul nostru, pentru ca sunt multi.” – Andrei Crăciun – jucator de tenis la categoria U10 din Botoșani.

Radu Bogdan Tanasa (stanga), alaturi de primarul Curtestiului, Maricel Anton, si antrenorul Nae Abalasei

Radu Bogdan Tanasa (stanga), alaturi de primarul Curtestiului, Maricel Anton, si antrenorul Nae Abalasei

”Țin să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi in fabulosul an 2023, an în care Unirea Curtești s-a încoronat drept regina fotbalului județean.

Dorim tuturor un an 2024 plin de belșug, noroc și multă sănătate iar pe cititorilor acestui site îi sfătuim să-l urmărească în număr cât mai mare, aici găsind imagini și informații de calitate. La multi ani!” – Radu Bogdan Tanasă  – director sportiv al echipei de Liga a IV-a, Unirea Curtești.

Elisabeta Șeremet, la filmările videoclipului ”Sârba fetelor”

”În primul rând, să ne rugăm la Bunul Dumnezeu pentru a ne învrednici să prindem anul ce va veni și să ne binecuvânteze cu sănătate, bucurie, liniște, pace și împlinire sufletească!

Așteptările pe care le am pentru anul 2024 sunt legate în mare de carieră. Îmi doresc să finalizez proiecte pe care le-am început anul acesta sau chiar în anii precendenți și, bineînțeles, îmi doresc să inițiez altele noi și la fel de frumoase, sper! În rest, Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a ales să îmi ofere anul acesta și pentru toate întâmplările care au contribuit la șlefuirea mea ca Om!

Dragilor, vă doresc ca Noul An să vă găsească sănătoși, fericiți și împliniți! Sper ca liniștea și pacea să vă însoțească pe tot parcursul anului și anilor ce vor veni! Doamne ajută să fim sănătoși și să îl întâmpinăm pe 2024 cu vrednicie, recunoștință și bunăvoință!” – Elisabeta Șeremet – tânără interpretă de muzică populară din Botoșani.

Augustin Ivașcă (foto dreapta), omul din spatele succesului clubului Junior Botoșani

”De la 2024 îmi doresc în primul rând să fiu sănătos. Acelasi lucru îmi doresc și pentru staff-ul tehnic, dar și pentru copii. Pe plan profesional mi-as dori ca rezultatele clubului Junior Botoșani sa fie cel putin la fel de bun ca in 2023. Atat părinților  din cadrul clubului Junior Botoșani, cât și botoșănenilor care ne urmaresc activitatea, le urez, din partea mea și a clubului, sănătate și spor în toate alături de cei dragi. La mulți ani!” – Augustin Ivașcă – antrenor și coordonator al clubului Junior Botosani.

in 2023, Andrei Dumitras s-a alăturat staff-ului echipei de Liga a III-a, FC Bacau

”În noul an, să celebrăm nu doar victoriile pe terenul de joc, ci și valorile care definesc adevăratul spirit sportiv. Să aducem în prim-plan respectul, fair play-ul și compasiunea pentru fiecare coleg, adversar sau suporter.

Indiferent de disciplina sportivă pe care o practicăm, să cultivăm un mediu unde pasiunea pentru performanță să meargă mână în mână cu respectul reciproc. Astfel, vom crea o comunitate sportivă în care fiecare victorie să fie dublată de înțelegere, iar fiecare înfrângere să devină o lecție de creștere. La mulți ani tuturor!” – Andrei Dumitraș – antrenor si preparator fizic al echipei de Liga a III-a, FC Bacau.

Cristian Frumuz (foto dreapta) la un meci al juniorilor de la FC Botoșani

”De la anul 2024 îmi doresc, ca și pentru toți cei apropiați de sportul rege, să ne binecuvanteze Bunul Dumnezeu cu sănătate. Un gând la care țin este sa fim aproape de echipa noastră de suflet FC Botoșani și in viitorul campionat să fim acolo unde ne este locul, adică in Superligă.

Un mesaj simplu și din suflet este sa avem încredere in băieții nostrii și sa fim conștienți ca și lucrurile uneori mai puțin ușoare vor fi după dorințele celor mulți iubitori de fotbal. Sănătate, bucurii si un AN NOU 2024 cu realizări fantastice. Doamne ajut! Cu drag, al dumneavoastra profesor-antrenor Cristian Ioan Frumuz” – Cristian Ioan Frumuz – profesor LPS Botosani si antrenor in cadrul Academiei FC Botosani.

„Urez tuturor un an nou frumos si binecuvântat! În acelasi timp le multumesc cititorilor pentru timpul acordat pentru a citi si articolul meu.

Așteptările mele pentru noul an sunt : sanatate, prosperitate si schimbări pe plan personal si profesional cu ajutorul lui Dumnezeu. La multi ani si numai bine!” –Roxana Leonte – ambasador GE Aviation și însoțitor de bord la Emirates.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: