CONCERT EXTRAORDINAR LA SUHARĂU! Orchestra ”Lautarii” a oferit un spectacol pe cinste alături de nume mari din Moldova si Romania – FOTO, VIDEO

22 iulie 2023 | Local

Nu doar la Cristesti a fost spectacol pe 20 iulie, de Sfantul Ilie, ci si la Suharau, acolo unde Orchestra Nationala ”Lautarii” din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros, a oferit un concerct impresionant, alaturi de mari artisti de pe cele doua maluri ale Prutului.

Evenimentul intitulat ”SUHARAUL AZI” a avut loc la amfiteatrul din localitate, iar pe scena au urcat Ion Paladi, Constantin Enceanu, Fetele din Botosani, Lilia Rosca, Ionut Fulea, Nicusor Iordan, Nicolae Ciubotaru, Loredana Calin, Ionel Padurariu si Alexandra Dan.

Spectacolul s-a bucurat de un public numeros, iar artistii au fost si ei incantati de acest eveniment cultural.

”Mulțumesc Suharău! Un public minunat! Mulțumesc Domnului Primar Marcel Chelariu pentru invitație și felicitări pentru o organizare la cel mai înalt nivel a sărbătorii “Suharăul azi”!”, a scris pe Facebook Ion Paladi, care dupa ce a cantat la Suharau a plecat la Cristesti.

”A fost sărbătoare la Suharău și ne-am bucurat să fim parte din povestea frumoasă scrisă de administrația locală, în colaborare cu cea județeană, pe partiturile interpretate de Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău și maestrul dirijor Nicolae Botgros, împreună cu interpreți renumiți ai cântecului tradițional românesc, pentru publicul călduros și ospitalier din nordul județului.”, a scris si Iustina Irimia, una dintre Fetele din Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: