Furtuna de ieri nu a reușit să strice spectacolul dedicat Zilei Comunei Cristesti. Organizatorii au suspendat concertul pentru 30 de minute – FOTO, VIDEO

21 iulie 2023 | Local

Spectacolul dedicat ”Zilei Comunei Cristesti” a fost intrerupt pentru jumatate de ora din cauza furtunii care s-a năpustit asupra judetului Botosani, joi dupa-amiaza. 

Concertul a inceput la ora 12:00 cu Fanfara din Cristesti, dupa care au dansat Ansamblurile ”Doina Costestilor” si ”Cununa Baluseni”. Au urmat cativa copii talentate, dupa care la ora 14:00 pe scena de la Cristesti a urcat doamna Margareta Clipa.

La ora 16:00 a inceput sa cante maramureseanul Paul Ananie, insa acesta a apucat sa cante doar doua melodii, organizatorii luand decizia de a suspenda spectacolul pentru siguranta artistilor de pe scena, dar si publicului. A fost pentru prima data cand artistul a ajuns la Cristesti si tot pentru prima data cand a trebuit sa plece de pe scena din cauza furtunii.

Spectatorii s-au adapostit in masini, prin cladirile din apropiere, in ce organizatorii, alaturi de Paul Ananie si Andreea Haisan, care a ajuns exact in moment furtunii, s-au retras la Caminul Cultural din localitate.

Furtuna a tinut putin peste 30 de minute si imediat dupa a fost reluat tot de Paul Ananie. Soarele a revenit asa cum au facut si spectatorii, doar ca acestia au venit in numar mult mai mare.

Dupa horele si sarbele bucovinencei Andreea Haisan, concertul a continuat cu artistul Nicu Paleru, care a cantat muzica de petrecere.

Spectacolul a continuat spre seara cu Adelina Loghin si Marian Ichim Hodan, originare din Cristesti, Grigore Gherman si Ioan Paladi, care a ajuns direct de la Suaharau, acolo unde avusese un alt concert.

De la ora 21:30, in aplauzele adolescentilor din Cristesti si-a facut aparitia Jimmy Dub. Interpretul piesei ”Ese amor” sau ”Bienvenido a MAMAIA” a fost pe placul tinerilor, care au dansat si eu cantat alaturi de Jimmy Dub.

Ziua Comunei Cristesti s-a incheiat cu un superb foc de artificii.

”Felicitam organizatorii. A fost un spectacol foarte frumos, in ciuda furtunii care nu ne-a speriat. Am revenit si ne-am distrat, ca doar e hram la noi in sat. Am venit pentru Nicu Paleru si Ion Paladi, dar ii apreciez si pe ceilalti artisti: Ananie, Haisan sau Gherman”, ne-a declarat unul dintre participantii la spectacol.

default

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: