Marius Budăi, reacţie după incidentul de la Vama Sculeni: „Sunt necesare schimbări, i se poate întâmpla oricui”

18 decembrie 2023 | Local

Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a explicat incidentul de la Vama Sculeni, acolo unde a fost oprit de poliţiştii de frontieră pe motiv că maşina în care se afla figura ca fiind furată din Belgia.

Doi parlamentari din Botoșani, fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, împreună cu deputatul Dan Constantin Șlincu, au fost opriți la intrarea în țară, la punctul de trecere al frontierei din Vama Sculeni, întrucât mașina în care se aflau figura ca furată.

Mai exact, vameșii i-au informat că autoturismul în care se aflau figura în baza europeană ca fiind furat din Belgia. Mașina aparține deputatului Dan Șlincu.

”Eu o să am o discuție extrem de serioasă cu specialiștii din Ministerul de Interne să vedem dacă procedural sau legal putem îmbunătăți această procedură. Nu după 8 ani de zile să vedem ce s-a întâmplat. Este pentru prima dată când colegul meu iese din țară cu această mașină din afara Uniunii Europene, până spre Republica Moldova. Știu această mașină când era la dumnealui din 2015, dar vă dați seama că i se poate întâmpla oricui. Achiziționezi o mașină și afli după 8 ani că mașina ta, de fapt, este furată din Belgia. Ceva este neclar aici. De exemplu, mă gândeam chiar acum recent să-mi fac o rată, să-mi schimb mașina și vă dați seama, faci o rată, achiziționezi mașina, banca plătește şi ție se retrage mașina, dar tu rămâi cu creditul la bancă și plătești în continuare”, a spus fostul ministru al Muncii Marius Budăi, la Antena 3 CNN.

Dan Șlincu a precizat că se va îndrepta împotriva persoanei care i-a vândut maşina, pe care o suspectează de rea-credinţă.

Maşina deputatului social-democrat Dan Şlincu a fost indisponibilizată, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, în momentul în care parlamentarul revenea în ţară de la un eveniment politic desfăşurat la Chişinău.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: