Medic botoșanean, în varsta de doar 26, decedat după ce a băut antigel – FOTO

23 iunie 2023 | Local

Diana-Alexandra Saucă, medic rezident în anul I la Spitalul privat de Oncologie „Victoria”, a decedat marți, 20 iunie 2023, după ce cu câteva zile în urmă a înghițit intenționat o cantitate uriașă de antigel, soluție folosită pentru răcirea motorului mașinii. Tânăra care locuia în cartierul Green Park din zona Tătărași a fost găsită inconștientă și transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Din păcate, frumoasa doctoriță nu și-a mai revenit din starea de comă, relateaza BZI.RO.

Poveste cu final tragic pentru Diana-Alexandra Saucă, medic rezident în cadrul Spitalului de Oncologie „Victoria”. Venită de la Botoșani la Iași încă din timpul facultății pe care a urmat-o cu dedicare la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, tânăra în vârstă de 26 de ani a recurs duminică, 11 iunie 2023, la un gest incredibil și a băut peste un litru de antigel. Din cauza cantității mari de lichid toxic și în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut-o salva.

„Au venit pompierii pentru că ar fi vrut cineva să se sinucidă, erau cu scara, i-am întrebat ce s-a întâmplat, dar nici ei nu știau exact… Se gândeau să nu se arunce de la etaj. Au sunat alți vecini, nu eu. Apoi nu știu ce a fost, dar au luat-o cu ambulanța. I-au spart ușa ca să ajungă la ea. Când au ajuns a trecut o fată și a spus că era lumină și băiatul stătea în genunchi… Totul s-a întâmplat cam în jurul orei 11:00.

Cât au stat în fața blocului, până să spargă ușa, era un băiat lângă pompieri, tot cam de vârsta ei, nu știm dacă era rudă sau vreun iubit, ăla stătea pe telefon… Nu știu să fi intrat cu băieții prin apartament, cred că locuia singură, în general era liniște. Doar atunci cică se auzeau țipete, înainte să sune. De atunci, de când au luat-o cu targa, nu am mai văzut-o”, a declarat o vecină.

Sfârșitul tragic al medicului rezident Diana-Alexandra Saucă a șocat pe toată lumea. Apropiații și prietenii au declarat că nu ar fi crezut-o niciodată în stare de așa ceva. Diana-Alexandra Saucă locuia singură din luna noiembrie a anului trecut, în apartamentul din zona Green Park, iar totul părea perfect.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: