O botoșăneanca a renunțat la poliție și s-a apucat de culturism! Luiza ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

22 iunie 2023 | Local

Luiza Ciuclea avea mare succes în urmă cu câțiva ani, ca agent de poliție. În 2019, viața ei s-a schimbat radical, căci a renunțat la poliție, a plecat din țară și a devenit culturistă, scrie www.gsp.ro.

În anul 2016, Luiza Ciuclea, care e originară din judeţul Botoşani, ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi mândria colegilor. Fotografiile cu ea în uniformă ajunseseră să fie promovate și pe site-ul IGPF.

Pe vremea aceea, tânăra avea doar 26 de ani și lucra de mai bine de un an de zile ca agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi. Spunea că e pasionată de sport, dovedind asta în cadrul unui cross organizat între instituţiile de învăţământ ale ministerelor.

În 2017, Luiza Ciuclea a pozat pentru calendarul „Frontiera” și făcea furori.

Luiza Ciuclea a renunțat la poliție și a devenit culturistă

În prezent, se pare că Luiza locuiește la New York și s-a apucat de culturism. În câteva dintre pozele postate pe Instagram, tânăra arată că e în formă. Ea obișnuiește foarte des să facă sport și aleargă prin New York peste 10 kilometri pe zi.

Totodată, schimbări importante au mai apărut în viața ei, căci a publicat și fotografii cu un bebeluș. Luiza a devenit mamă, născând în luna octombrie a lui 2022 o fetiţă pe nume Amelia.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: