OFICIAL: Botoșănenii Viviana Sposub si George Burcea s-au DESPĂRȚIT: ”Eu si George nu mai formăm un cuplu”

15 iulie 2023 | Local

Povestea de dragoste dintre botosanenii Viviana Sposub și George Burcea a ajuns la final. Cei doi protagoniști, care formau unul dintre ele mai frumoase cupluri ale show-bizz-ului authton au decis să ia o pauză, care, speră ei, le va fi de bun augur pentru reînnoirea sentimentelor ce i-au legat vreme de câțiva ani. 

După ce au fost făcute publice aceste informații de catre CANCAN, Viviana Sposub confirmă despărțirea de actor, la doar câteva ore distanță. Pe rețelele de socializare, a oferit mai multe detalii. Bruneta susține că viața „ne surprinde în fiecare clipă”. Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu timp de trei ani.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, este mesajul notat de Viviana Sposub pe Instagram.

Cei doi s-au cunoscut în perioada când participau la Ferma, emisiunea de la Pro TV. Pe platourile de filmare au avut primele tangențe. În ultima perioadă, George Burcea și Viviana Sposub nu au mai fost văzuți împreună, în spațiul public. În timp ce George Burcea se afla în vacanță cu cele două fetițe ale sale, Viviana a petrecut timp cu mama ei. Actorul în vârstă de 35 de ani a plecat atât într-o tabără, cât și în vacanță, la Botoșani, la rude.

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a spus George Burcea pentru CANCAN.

Micile neînțelegeri dintre George Burcea și Viviana Sposub ar fi început să apară odată cu revenirea lor din America, pe pământ românesc, când fosta prezentatoare TV ar fi fost din nou nevoită să dea piept cu problemele pe care le are actorul, aflat în divorț cu Andreea Bălan.

„Vivi și George au luat o pauză în urmă cu câteva săptămâni. Între ei, lucrurile nu mai mergeau la fel ca înainte. După ce s-au întors din America, au decis că e mai bine să stea separați o perioadă. El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o persoană apropiată cuplului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: