Poliţist atacat cu toporul în timpul unei intervenţii, în Botoșani: Agresorul a fost împuşcat în picior

23 iunie 2023 | Local

Un agent de poliţie din Botoşani a fost rănit, după ce a fost atacat cu toporul în timpul intervenţiei pentru aplanarea unui scandal, a anunţat joi, 22 iunie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, citat de Ziare.com.

Potrivit sursei citate, echipajul de poliţie a fost chemat, prin 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în comuna Mihai Eminescu. La faţa locului, oamenii legii au găsit un tânăr care ameninţa cu toporul două persoane, iar pentru calmarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare.

„Echipajul de poliţie dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care ameninţa alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită. Poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a confirmat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Întrucât tânărul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a încercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenţi, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept”, a afirmat Nenişcu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: