PROTEST la Maternitatea Botosani, dupa moartea Alexandrei Ivanov: ”Vrem dreptate” – VIDEO

20 august 2023 | Local

Peste 300 de persoane din Botosani au protestat in aceasta seara in fata Maternitatii, in urma decesului fulgerator al Alexandrei Ivanov, tanara de 25 de ani, mama a trei copii, care era insarcinata cu al patrulea copil. 

Tanara a acuzat dureri de burta si avea sangerari in zona genitala, motiv pentru care a solitat sprijinul unei ambulante pentru a fi transportat la spital. Aceasta a ajuns la Maternitatea Botosani joi seara, cand a aflat ca a pierdut sarcina. Tanara s-a rugat atat de medicul de garda, cat si de medicul care monitoriza sarcina si care era acasa, pentru a o opera pentru ca nu mai poate de durere.

Potrivit mesajelor dintre Alexandra si sotul ei, raspunsul cadrelor medicale a fost ca va fi operata vineri dimineata, doar ca vineri dimineata, in jurul orei 7:00, Alexandra nu mai putea respira. Mai mult de atat, aceasta sangera la nivelul cailor aeriene. Abia atunci a fost transportata pe Sectia de Terapie Intensiva, insa a fost prea tarziu.

Politistii botosaneni, conducerea Spitalului ”Mavromati”, dar si cei de la DSP Botosani au deschide anchete, pentru a afla daca se face cineva vinovat de moartea tinerei.

Alexandra Ivanova era mama a trei copii, de 6 ani, 4 ani si 1 an.

Duminica seara, sute de botosaneni, revoltati de acest caz, au protestat in fata Maternitatii Botosani, cerand dreptate pentru tanara de 25 de ani. Acesta au fost revoltati mai ales dupa aparitia in spatiul public a mesajelor trimise de Alexandra catre medicul de garda si catre medicul care-i monitoriza sarcina, mesaje ce au ramas fara raspuns.

”Nu am aer”, ”Dreptate pentru Alexandra” sau ”Vinovatii sa plateasca” sunt doar cateva dintre mesajele afisate de botosaneni.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: