Realizatoarea TV, Roxana Ciuhulescu, a venit la Botoșani să facă interviu cu Vlad Plăcintă: ”Am emoții. Am venit să-l strâng in brațe pe îngerul păzitor al fetiței mele” – VIDEO

13 decembrie 2023 | Local

Vedeta emisiunilor auto-motor-sport, Roxana Ciuhulescu, a trecut printr-o mare cumpănă cu fetița ei, care in luna august a fost operată timp de 9 ore, dupa ce a fost diagnosticata cu scolioza severa. 

Costurile operației au fost imense, aproximativ 21.500 de euro, iar Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că fostul ei soț, afaceristul milionar Mihai Ivănescu nu a contribuit cu niciun ban la intervenția chirurgicală a fiicei lor. Mai mult, el nici nu și-a vizitat fiica la spital.

Pentru a strânge banii necesari, Roxana Ciuhulescu a avut sprijinul lui Vlad Plăcintă, directorul asociației „Salvează o inimă”. Aseara, Roxana Ciuhulescu a ajuns la Botosani pentru a realiza un interviu cu botosaneanul Vlad Placinta, nominalizat la Gala ”Omul anului”.

”Incă de pe 22 august, atunci cand fetita mea a fost diagnosticată cu scolioza severă, mi-am promis ca o sa fac o vizita la Botosani, macar pentru a-l strange in brate pe ingerul pazitor al copilului meu. Alaturi de mine, in aceasta seara, este Vlad Placinta, fondatorul Asociatiei Salveaza o inima. 13 oameni au intrat in aceasta campanie organizata de TVR – Omul anului, iar Vlad Placinta este unul dintre acestia. In aceasta seara o sa va ofer toate argumentele pentru care o sa va rog sa-l votati pe Vlad Placinta – Omul anului. Este un om care pe mine personal m-a marcat. Mi-am promis ca in aceasta seara sa nu plang, pentru ca recunosc ca am emotii si vocea imi este gatuita. Eu sunt unul din cele 1500 de cauze salvate de domnul Vlad Placinta”, a inceput interviul Roxana Ciuhulescu.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: