Unul dintre cei mai apreciați cofetari din județul Botoșani a deschis punct de livrare la Casa Cărții – FOTO

9 decembrie 2023 | Local

Evelina Bîrleanu, unul dintre cei mai apreciați cofetari-patiseri din județul Botoșani, care a creat marca ”Torturile Evelinei” în satul Joldești, comuna Vorona, a deschis un punct de livrare in centrul orasului Botoșani, in apropiere de Casa Cărții. 

Timp de 11 ani, Evelina crează prajituri, torturi, dar si alte produse delicioase, folosind exclusiv ingrediente naturale, iar astazi a venit cu o veste excelenta pentru clienti, reusind să deschida un punct de livrare in municipiul Botosani.

”Mi-am dorit sa vin mai aproape de clienti, pentru a facilita ridicarea comenzilor. Oamenii comanda anumite produse, iar atunci cand sunt gata ii vom anunța sa se prezinte la punctul de ridicare a comenzilor. In plus, atunci cand avem produse calde vom publica pe pagina de Facebook, iar doritorii pot veni sa cumpere”, a declarat Evelina Bîrleanu pentru TopBt.ro.

Punctul deschis la Casa Cărții nu va avea un program fix, ci va fi deschis doar atunci cand clientii vor putea ridica produsele comandate.

”Din prima zi cand m-am apucat sa fac prajituri mi-am propus sa folosesc doar ingrediente de calitate. Vreau sa le ofer clientilor mei gustul cu care i-am obisnuit. Chiar daca va fi o cantitate mai mare de prajituri, nu voi renunta niciodata la calitatea lor. Am creat un cuptor din caramida, pe lemne, iar in preajma sarbatorilor il folosim, pentru ca o oamenii isi doresc gustul copilariei”, spunea Evelina Bîrleanu, in vara acestui an, in cadrul unei emisiuni la TVR Iași.

Pentru mai detalii va invitam sa urmariti pagina de Facebook – ”Torturile Evelinei”, iar pentru comenzi puteti apela numarul 0735 546 880.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: