Vlad Plăcintă, ”salvatorul de inimi”, nominalizat la Gala ”Omul anului”, organizat de TVR: ”Sunt profund onorat”

23 noiembrie 2023 | Local

Televiziunea Română dă startul proiectului „ Omul anului ”, o campanie de anvergură care prezintă poveşti impresionante ale unor oameni care au făcut gesturi de generozitate ieşite din comun sau fapte cu impact deosebit în societate, acte de curaj sau care au avut iniţiative în beneficiul semenilor şi al planetei.

Printre nominalizati se află si botoșăneanul Vlad Placintă, coordonatorul Asociatiei ”Salveaza o inima”, omul care a reusit sa mobilizeze sute de mii de oameni pentru a dona bani, cu care sa plateasca tratamentele copiilor bolnavi. Vlad Placinta este numit de romani ”salvatorul de inimi”.

  • Omul anului” este un proiect de suflet al Televiziunii Publice dedicat tuturor românilor

  • Proiectul prezintă, în premieră, 13 poveşti ale unor oameni extraordinari care fac fapte şi gesturi extraordinare şi două Gale difuzate la TVR 1, de Ziua Naţională a României şi de Revelion

  • Publicul telespectator și juriul desemnat vor alege Omul anului

  • Campania a debutat pe 9 noiembrie, în emisiunea Punctul critic”, ora 18.00

Campania „Omul anului cuprinde mai multe producţii premium: o serie de 13 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care vor fi dezvăluite şi premiate 13 poveşti ale unor eroi desăvârşiți – fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului.

Galele vor fi difuzate pe TVR 1, în zilele de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, şi de Revelion, în 31 decembrie 2023, atunci când va fi desemnat câştigătorul campaniei.

Omul anului” va fi ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

”Cu recunoștință în suflet, îmi îndrept cuvintele către fiecare dintre voi, mărturisindu-vă că sunt profund onorat să fiu numărat printre cei 13 eroi nominalizați la Gala Omului Anului, organizată de TVR. Privind în urmă la drumul parcurs, la momentele care mi-au sculptat existența, simt că fiecare pas a fost îndrumat de un scop mai mare decât mine. Gala din 1 Decembrie, care se va desfășura în splendoarea Palatului Regal și va fi moderată de distinșii jurnaliști Alina Stancu și Mihai Rădulescu, promite a fi o seară de neuitat. Aceasta nu va fi doar o celebrare a realizărilor individuale, ci și un prilej de a reflecta la impactul și semnificația gesturilor noastre, fiecare portret dezvăluind esența a ceea ce înseamnă să fii un erou în cotidian. Se va deschide astfel cortina pentru votul „Omului anului”, între 2 și 20 decembrie 2023, unde fiecare telespectator va putea să-și susțină favoritul. Așadar, vă invit să participați, să vă exprimați sprijinul și să fiți parte din acest dialog al recunoașterii. Finalul acestui proiect măreț se va încheia în strălucirea serii de Revelion, într-o gală plină de fast, unde curajul, bunătatea și generozitatea celor 13 personaje vor fi sărbătorite. Sub îndrumarea carismatică a Iulianei Tudor, programul va fi înnobilat de momente artistice, iar invitații speciali vor aduce un omagiu acestor povești de viață care ne inspiră. Fie ca această experiență să fie un far călăuzitor pentru toți, și să ne reamintească că, în spatele fiecărui gest nobil, stă o inimă care bate în ritmul altruismului și al speranței. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în această călătorie.Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a declarat Vlad Placinta.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: