Andreea Tîrnaucă a oferit un cadou muzical tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale – VIDEO

1 decembrie 2023 | Muzica

Botoșăneanca in varsta de 7 anisori, Andreea Tirnauca, le-a facut un cadou romanilor, cu ocazie Zilei Nationale, realizand un videoclip pentru cantecul patriotic ”Cat trăim pe acest pamant”.

Versurile ii apartit poetului moldovean Nicolae Dabija, scriitor, istoric literar și om politic din Republica Moldova, membru de onoare al Academiei Române, iar muzica a fost compusa de Tudor Chiriac, profesor universitar doctor, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din Republica Moldova, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Videoclipul a fost realizat în comuna Cristești, la Biserica de lemn ”Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”, construita in anul 1771 de boierul Theodor Kistesku.

Andreea Tîrnaucă este o copilă foarte talentată, care e pasionată de pozie si de muzica populara, iar site-ul TopBt.ro a prezentat-o in cadrul unui reportaj realizat in luna noiembrie 2023. (apasa aici)

”Țin sa felicit pe mama Andreei si pe bunicii acesteia pentru educația data și mai ales ca a oferit județului Botoșani un asemenea talent. Oamenii dragi sufletului meu va rog din suflet să distribuiți pentru ca merita și mai ales speram sa primească tot sprijinul nostru. Felicitări din suflet copil minunat și talentat.”, a scris in mediul online Daniel Caslariu, președintele Asociației “Grup Civic“ Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: