Asociația Cheia Sol Botoșani și-a premiat micii artiști, pentru activitatea din 2023, în cadrul unui spectacolului ”Magia Crăciunului” – FOTO, VIDEO

22 decembrie 2023 | Muzica

Asociatia ”Cheia Sol”, coordonata de prof. Oana Pușcasu, a devenit o emblema a judetului Botoșani, prin prisma copiilor talentati, care indrăgesc muzica. De-a lungul anilor, copiii pregatiti in cadrul asociatiei au obtinut numeroase premii importante la concursurile si festivalurile din țară, dar și din străinatate. 

Oana Tăbultoc a dus numele Asociatiei ”Cheia Sol” in toată România, dar si in Italia, Israel, Macedonia, Rusia, Ucraina sau Republica Moldova. A participat la multe emisiuni TV, cum ar fi NEXT STAR, Vocea Romaniei sau Eurovision, unde a ajuns pana în semifinale. Din urmă au venit alti copii talentati, iar doi intre ei sunt Măriuca Stan-Muraru și Eric Cracană.

Mariuca Stan-Muraru, care a adus multe premii in judetul Botosani, tocmai a lansat o melodie alaturi de Cezar Ouatu, o piesa de Craciun intitulata ”Iarnă iar”. Eric Cracana e un adevarat fenomen al muzicii usoare botoșănene. Acesta a participat in aceasta vara la un Festival din Germania, reusind sa claseze Romania pe locul secund. Tot in acest an, Eric a fost selectat sa participe la un turneu in Statele Unite ale Americii, reusind sa cante in Los Angeles, New York, Washington, dar si in Toronto (Canada), asta pe langa numeroasele premii obtinute la concursurile din țară.

Joi seara, la Uvertura Mall, prof. Oana Puscasu a organizat spectacolul intitulat ”Magia Crăciunului”, in cadrul caruia a premiat copiii Asociatiei ”Cheia Sol” pentru activitatea desfasurata in anul 2023.

Cosmina Chiru, Ana Teodora Cirligeanu, Elena Pălănceanu, Eliza Chiru, Elisa Buha, Anna Negru, Rebecca Buraga, Alexandru Zarug, Iustina Dolache, Alesia Coca, Eva si Sofia Turcanu, Stefania Cirligeanu, Eric Cracana, Karina Cibotariu, Luca Lazar, Maya Mares, Mara Purice, Mariuca Stan-Muraru, Ana Maria Hojmaniuc, Alessia Trofin, Elena Vamanu, Teodor Chirica, Elisa Radu, Sophia Murariu, Sofia Anton, Ioana Honceriu, Ilinca Grumeza, Cheia Sol Junior (prof. Oana Tabultoc) si Corul Cheia Sol (prof. Oana Puscasu) au urcat pe scena si i-au colindat pe cei prezenti, insă toti copiii au fost premiați.

TOPBT.ro a fost partener media al acestui spectacol, iar mai jos va prezentam FOTO si VIDEO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: