Botoșănenii au talent! La doar 13 ani, Anda Hîrjoi a lansat VIDEOCLIPUL piesei ”Busuiocul rău tânjește”: ”Pe lângă muncă și talent, trebuie să existe și PASIUNE”

10 decembrie 2023 | Muzica

Botoșăneanca Anda Hîrjoi este o copila talentată care iubeste muzica populara moldoveneasca si care astazi a lansat prima ei piesa, intitulata ”Busuiocul rău tânjește”, o poveste despre dorul de satul copilariei.

Anda are 13 ani, este eleva in clasa a VII-a la Colegiului National ”Mihai Eminescu” din municipiul Botosani și a urmat cursurile Școlii Populare de Arte „George Enescu”, sub indrumarea doamnei Alina Huțu.

”Pe lângă multă muncă și talent, pentru ca lucrurile să iasă bine, trebuie sa existe neaparat și PASIUNE. Anul trecut am absolvit cursurile Școlii Populare de Arte „George Enescu”, dar de orice sfat am nevoie discut cu doamna Alina Hutu, care mă sprijină și mă îndrumă”, a declarat Anda Hîrjoi pentru TopBt.ro.

Anda face parte din Grupul vocal tradițional al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, coordonat de indragita artista Iustina Irimia, cu care a si cantat in cadrul spectacolului ”Vine Crăciunul cel Sfânt”, alaturi de alti copii talentati, cum ar fi Alexandra Andronic, Georgiana Calin, Teodor Gireada, Ilinca Grumeza, Teodora Grumeza, Alexandra Hoidrag, Andreea Macuc, Denisa Mantaluta, Ella Paduret, Denisia Sanduleac, Elisabeta Seremet, Amalia Stirbu, Ana-Maria Zvanca si Codrut Stirbu.

”Doamna Iustina Irimia m-a ajutat tare mult si sunt onorata sa particip la activitățile Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani”, a mai precizat tânăra botoșăneancă.

Piesa lansată astazi a fost compusa de Claudia si Ion Oloieru, cel din urma fiind dirijorul Orchestrei Populare ,,Rapsozii Botoșanilor Ioan Cobâlă”, iar videoclipul a fost realizat de Cosmin Tomoiagă.

”Mă înclin în fața tuturor care mi-au fost alături la filmarea primului meu CLIP OFICIAL și le mulțumesc părinților mei, care mă sprijină din toate punctele de vedere.”, a incheiat Anda Hîrjoi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: