CONCURS de muzica aproape de orașul Botoșani! Se fac înscrieri la prima ediție a Concursului ”MAGIC STAR”

9 octombrie 2023 | Muzica

Duminică, 22 octombrie 2023, la Căminul Cultural Roșiori din comuna Răchiți, județul Botoșani, va avea loc o primă ediție a Spectacolului/Concurs ”MAGIC STAR”, dedicată muzicii ușoare pentru soliști vocali dar și soliști instrumentiști!

Organizatorii acestei prime ediții sunt Gabriela Pușcașu – Director Festival, K.Y.S – Kharisma Intact Society (prin Marian Moroșan) și Arlechin (prin Flavius Damean). Parteneri le sunt Primăria și Consiliul Local Răchiți, DJ Events Marius Strugariu și Unik Land.

Juriul este format din îndrăgita interpretă și profesor Alina Alexandra Babiuc, de frumoasa artistă Ionela Prîsniac și de îndrăgita profesoară Roxana Pricop, in timp ce spectacolul va fi prezentat de tânără și talentata Ana-Maria Zvîncă.

”Vă promitem nu doar un concurs de talente ci și un adevărat spectacol menit sa bucure atât inimile privitori lor cât și pe cei mici !Am pregătit multe surprize dulci și muzicale pentru toată lumea dar în special pentru copii! Înscrierile se fac până la data de 15 octombrie , inclusiv (ora 20.00), la adresa de e-mail: ionela_prisniac20@yahoo.com . Pentru neclarități, aveți la dispoziție numărul de telefon : 0758903881”, spun organizatorii.

La aceeași adresă de e-mail se va trimite fișa de înscriere de mai jos (descarca aici). Fiecare concurent descarcă fișa, o completează și o trimite la adresa de mail menționată mai sus. Negativele se vor aduce în ziua spectacolului, la scenă, cu o oră mai devreme de începerea concursului.

Ora de începere a concursului va fi 12.00. Soliștilor instrumentiști li se permite sa interpreteze chiar și muzică populară!

Pentru orice noutăți urmăriți pagina de facebook – https://www.facebook.com/ionela.prasniac

”Concursul este fără limită de vârstă. Nu sunt reguli speciale, nu se percep taxe. Nerespectarea acestor minime cerințe duce la descalificare. Fiecare concurent, vocal sau instrumental, participă în concurs cu o singură piesă, la alegere, indiferent de genul muzical abordat. Succes tuturor concurenților!”, mai spun organizatorii concursului.

COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

1 Comentariu

  1. ionescu ioan

    Felicitari organizatorilor cu o mentiune ,ar fi bine ca oricare din cei ce jurizeaza sa nu aiba concurenti pregatiti de ei in concurs ,fiind favorizati astfel,este lipsa de profesionalism si respect fata de munca celorlalti participanti ,in rest felicitari si la m,ai multe editii.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: