Copiii pregătiți de o botoșăneancă au lansat piesa ”Crăciun Fericit”, compusă de Cleopatra Stratan & Edward Sanda și vor fi invitati la Antena 1 – VIDEO

6 decembrie 2023 | Muzica

Botoșăneanca Ana Maria Bucșă si corul de copii al Academiei de Arte Modus Vivendi au lansat videoclipul piesei ”Crăciun Fericit”, compusa de Edward Sanda si Cleopatra Stratan.

”Piesa este facuta de Edward Sanda si Cleopatra Stratan. Am mai colaborat cu ei la proiectul de 1 iunie si am legat o prietenie frumoasa. Au participat 30 de copii la proiect, l-am filmat intr-un cadru de poveste impreuna cu Mos Craciun. Pregatim in continuare proiecte noi, spectacole in toata luna Decembrie in Suceava si Botosani. Academia de Arte Modus Vivendi a colaborat pana acum cu Aurelian Temișan, Luminita Anghel, Cezar Ouatu, Edward Sanda și Cleopatra Stratan si urmeaza multi altii.”, a declarat Ana Maria Bucșă, presedintele Academiei de Arte Modus Vivendi, pentru TOPBT.ro.

Duminica, Ana Maria Bucsa si copiii pe care-i pregateste vor fi prezenti in studioul emisiunii ”Neatza cu Razvan si Dani” de la Antena 1.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: