Două zile de festival în memoria dirijorului Ioan Cobâlă. Nicolae Botgros, Sofia Vicoveanca, Fetele din Botosani si multi alti artisti vor urca pe scena de pe Pietonalul Unirii!

13 septembrie 2023 | Muzica

Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor” Ioan Cobâlă, va deschide stagiunea 2023- 2024 cu organizarea în perioada 14 – 15 septembrie a Festivalului Național de Folclor ,,Ioan Cobâlă”- ediția II.

”Vă invităm pe toți cei care iubesc cântecul popular și folclorul românesc, să fie alături de noi în data de 14 și 15 septembrie 2023, începând cu ora 17.30, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul Orchestrei Populare ,,Rapsozii Botoșanilor” Ioan Cobâlă.

Artisti din Botosani, dar si din tara, vor fi prezenti pe scena in cele doua zile de festival, unde iubitorii de cantec si joc populari ii vor putea admira.

Sofia Vicoveanca, Fetele din Botosani, Nicolae Botgros, Elena Mandrescu, Loredana Calin, Ansamblul Folcloric Profesionist ”Dor Romanesc” din Bistrita Nasaud, Ansamblul Margineanca din Botosani, Ansamblul Busuiocul din Bacau, Dan Doboș, Brandusa Colvalciuc Ciobanu, Alin Hutu, Elisabeta Seremet, Codrut Stirbu, Teodora Grumeza sau Teodor Gireada sunt doar cativa din cei care ii vor incanta pe botosaneni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: