Interpreta Lorena Dupu și elevii Școlii Populare de Arte ,,George Enescu’’ au pornit cu colindatul într-un VIDEOCLIP dedicat tuturor românilor

12 decembrie 2023 | Muzica

Interpreta de muzica populară Lorena Andrișan Dupu, membra a grupului vocal ”Fetele din Botoșani” si profesor in cadrul Școlii Populare de Arte ,,George Enescu’’ Botosani, a lansat un colind impreuna cu elevii săi, intitulat ”Am pornit cu colindatul”.

Lorena Dupu este profesor de canto muzică populară de peste 5 ani și mereu și-a dorit ca elevii săi să rămână cu amintiri frumoase, astfel că a inregistrat un videoclip dedicat tuturor românilor.

,,Am pornit cu colindatul’’ este un colind cules din culegerile de folclor, iar textul îmi aparține. Sperăm din suflet să ajungă la inimile celor care îl vor asculta! Pot să vă spun ca a fost pus suflet de către fiecare copilaș și cu siguranță cei care vor asculta, vor simți emoția pe care ei au avut-o atât la înregistrările audio, cât și la cele video. Sărbători binecuvântate!”, a declarat Lorena Andrișan Dupu pentru TOPBT.ro.

Video – Radu Popescu
Andrei Dumbravă – aranjament muzical,
Clarinet, fluier – Alexandru-Todirel Marin
Vioara – Alexandru Hrițcu
Inginer de sunet: Constantin Scripcariu, Marius Martinas

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: