Iustina Irimia, după spectacolul de joi seară: ”Pentru un asemenea moment, mulțumirile nu sunt niciodată de ajuns” + Ultimul VIDEOCLIP lansat

9 decembrie 2023 | Muzica

Interpreta de muzica populară Iustina Irimia-Cenușă a publicat un video pe instagram prin care aduce multumiri tuturor celor care au participat la lansarea primului album de colinde, intitulat ”Vine Crăciunul cel Sfant”, in cadrul unui spectacol extraordinar ce a avut loc cu sala plină. 

Redăm mai jos o parte din mesajul Iustinei Irimia:

”Am fost copleșită ieri (joi seara) de tot ceea ce s-a intamplat și sunt tare recunoascatoare. Știu ca au fost scăpări, știu că emotiile și-au spus cuvântul, dar per ansamblu, faptul ca peste 700 de oameni au plecat de la acest concert multumiti, incantati, cu o doza mare de emotie care mi-au dat-o si mie inapoi, asta ma face sa fiu multumită. Slava Domnului pentru toate. Vă multumesc din suflet pentru tot. Pentru un asemenea moment, mulțumirile nu sunt niciodată de ajuns.

De la Bunul Dumnezeu, la familie, la prieteni, colegi de scenă, toate grupurile și corurile care au urcat pe scena si v-au colindat, la toti oamenii care au contribuit ca scena, decorul, tehnicul sa fie asa cum au fost aseara, si stiu ca au fost apreciate, multumesc  tuturor celor care au fost parteneri, sponsori, oameni care au pus umarul la toata povestea spectacolului ”Vine Crăciunul cel Sfânt”. 7 decembrie rămane o dată importantă în sufletul meu”.

Joi seara, pe contul de Youtube, Iustina Irimia a publicat videoclipul colundului ”Vine Crăciunul cel Sfant”, care a fost filmat in comuna Bilca, judetul Suceava.

”Aseara (joi seara) am lansat si videoclipul colindului care a dat titlul spectacolului ”Vine Craciunul cel Sfant”. Am vrut ca si cei care nu au reusit sa fie in sala de spectacol sa fie mangaiati prin acest colind, care mie imi este foarte drag. Ii multumesc domnului Ciprian Potoroaca pentru linia melodica. Textul imi apartine, iar videoclipul este semnat de Ciprian Popescu , inginer de sunet Razvan Ailoaie, iar grafica ii apartine lui Cristian-Ilie Tofan, care a facut o treaba extraordinara si la spectacol.”, a precizat Iustina Irimia.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: