Loredana Călin a lansat videoclipul cele mai noi piese, ”SĂ TRĂIASCĂ NEAMU’ CEL CU DOR” – VIDEO 4K

15 iulie 2023 | Muzica

Interpreta de muzica populara Loredana Călin, nascuta in Flamanzi (Botoșani), a lansat ieri cea mai nou melodie din repertoriul personal, ”SĂ TRĂIASCĂ NEAMU’ CEL CU DOR”.

”Dorul și dragostea se întâlnesc în cea mai nouă horă din repertoriul personal, „Să trăiască neamu’ cel cu dor”, pe care o dedic românilor de pretutindeni! Să trăiți în bucurie și cu dragostea alături de voi, dragii mei! Mulțumesc din suflet tuturor oamenilor minunați cu care colaborez și care s-au implicat în realizarea acestui material!”, spune Loredana Calin.

Videoclipul piesei a fost realizat de sotul artistei, Cosmin Tomoiaga. Linia melodică a fost realizata de Doru Crâșmăreanu si Răzvan Mitoceanu, in timp ce textul a fost compus de botosaneanca Petronela Rusu.

”Și-au făcut loc în horă prietenii mei de la Ansamblul de dansuri populare ”Plaiurile Pojorâtei”, instruiți de Gheorghe Străjer și dansatorii Formației de jocuri populare ”Mănăstirenii”, instruiți de Andrei Podariu, dar și muzicanți din zona Câmpulungului Moldovenesc. Le mulțumesc fiecăruia în parte pentru că mi-au fost alături!”, a mai spus Loredana Calin.

CITESTE AICI UN TOP INTERVIU CU LOREDANA CĂLIN!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: