Melodia emoționantă lansată de botoșăneanca FRANCISCA, compusă de un artist îndrăgit de tinerii din România: ”Am plecat copil de-acasa” – VIDEO

21 decembrie 2023 | Muzica

Botoșăneanca Francisca Dulceanu a lansat in urma cu cateva moment una dintre cele mai frumoase melodii din repertoriul personal.

”Am plecat copil de-acasa” este o melodie de suflet, dedicată celor care au plec de tineri de acasă, în cautarea unui viitor, insa viata a trecut atat de repede, incat la intoarcere parintii sunt cu părul cărunt.

Textul piesei a fost compus de celebrul artist roman F.Charm, cel care a ajuns cunoscut in țară cu piesele ”Hainele mele” sau ”Oaia neagra din multime”. Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesele “30 de grade”, “Cod rosu”, F.Charm a compus sau a cantat cu artisti cunoscuti din Romania cum ar fi Delia, Stefania, Elena Gheorghe si multii altii.

Acum, F.Charm, pe numele real Bogdan Florin Vlasceanu, a compus aceasta piesa senzationala pentru Francisca.

”Piesa aceasta este un imn de recunoștință pentru mama și tatăl meu, cei care m-au învățat să zbor, să îndur și să cresc. Este un imn de recunoștință pentru toți cei care au avut puterea să zâmbească atunci atunci când le-a fost cel mai greu și care și-au construit totul cu propriile puteri. “Am plecat copil de-acasă” este nostalgie și totodată piesa pe care am trăit-o și am cântat-o cu cele mai intense emoții din toată viața mea! Vă invit într-o călătorie ACASĂ!”, a spus Francisca Dulceanu.

F.Charm si Francisca au mai colaborat in urma cu 7 ani, atunci cand au lansat piesa ”Drum de piatra”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: