O interpretă de muzică populară și un preot din Botoșani și-au unit vocile într-un colind emoționant – VIDEO

24 decembrie 2023 | Muzica

Parintele Puiu Constantin, preot paroh al Bisericii ”Sfintii Arhangheli Teoișoara” din comuna Roma, împreună cu botoșăneanca Brenda Codreanu Apetrei, solist vocal al Formatiei Armonic, au lansat sâmbătă seară un colind compus de parintele Cristian Alexandru. 

Colindul ”Omul cu suflet curat” a fost cantat pentru prima data de Grupul psaltic TRONOS, al Patriarhiei Romane, dupa care a fost cantat si de fratii Andrei, Suzana si Daciana Vlad, din Maramures, intr-un stil putin diferit.

”Astăzi, împreună cu părintele nostru duhovnic, Puiu Constantin( Sfinții Arhangheli Teișoara ), venim a vă colinda! Nașterea Domnului să aducă pace și lumină in casele dumneavoastră! Mulțumim celor care au contribuit la realizarea acestui colind!”, a spus Brenda Codreanu Apetrei.

Cei doi nu se afla la prima colaborare. In urma cu un an, acestia au cantat priceasna ”Nu-i singur Iuda vinovat”. Parintele Puiu Irinel Constantin este profesor la Seminarul Teologic ”Sfantul Gheorghe” din Botoșani, dar si membru al corului ”Heruvimii”, al Protopopiatului Botoșani.

Va dorim auditie placuta!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: