”PRIVIGHETOAREA” Botoșaniului! Peste 100.000 de vizualizari în două săptămâni la o piesă a capella – VIDEO

9 octombrie 2023 | Muzica

Uimește mereu când urcă pe scenă, fie ca prezintă sau cântă. Este foarte talentată, muncitoare si e colaboratoare a Orchestrei Populare ”Rapsozii Botosanilor – Ioan Cobâlă”. Multi botoșăneni o aseamănă cu Maria Dragomiroiu, datorita parului lung, insă vocea te duce cu gandul la o privigetoare, asa cum a fost regretata Maria Lătărescu.

Vorbim despre botoșăneanca Elisabeta Șeremet, tânăra artistă despre pe care TOP Botosani a prezentat-o intr-un TOP-INTERVIU (DETALII AICI). Pe langa muzica populară moldovenească, Elisabeta ne-a prezentat doua strofe dintr-o piesa din Bistrita, iar ce a iesit e fara cuvinte.

Botosaneanca noastra a interpretat doua strofe din piesa ”Bade frumosi ochisori” din repertoriul regretatei artiste de muzica populara Valeria Peter Petrescu.

Interpretare a fost a capella, adică fara negativ, iar clipul publicat in urma cu doua saptamani pe contul sau de Facebook a strans peste 100.000 de vizualizari, 6.500 de like-uri si aproape 700 de comentarii de la iubitorii de folclor din toata Romania.

”O melodie frumoasă interpretată de o solistă excepțională! Felicitări!♥️♥️

”Felicitări! Ai o voce de AUR! SUCCES MAI DEPARTE!”

”O voce tânără ce promite mult!Succes! Felicitări!”

”O voce fantastică..felicitări!”

Acestea sunt doar cateva dintre cele aproape 700 de comentarii. Si intradevar, Elisabeta Șeremet promite mult. Vă prezentam mai jos clipul ce a facut furori pe Facebook, dar si ultimul videoclip lansat de ”Priveghetoarea Botoșaniului”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: