SPECTACOL EMOȚIONANT: Iustina Irimia lansează PRIMUL ALBUM DE COLINDE, alături de mari artiști din România

17 noiembrie 2023 | Muzica

Interpreta de muzica populară Iustina Irima, una dintre ”Fetele din Botoșani”, va lansa pe data de 7 decembrie, în sala de spectacol a Casei de Cultura a Sindicatelor Botoșani, primul album de colinde în compania unor colegi cunoscuți în toată țara.

Surorile Suzana si Daciana Vlad, Alexandru Brădățan, Beatrice Băndoiu, Fetele din Botoșani, Grigore Gherman, Andrei Balan, Oana Tăbultoc & Grupul Cheia Sol Junior și mulți alții.

”✨Dragii mei, 𝐕𝐈𝐍𝐄 𝐂𝐑Ă𝐂𝐈𝐔𝐍𝐔𝐋 𝐂𝐄𝐋 𝐒𝐅Â𝐍𝐓! ✨ În sfârșit, vă împărtășesc vestea mea bună.🎀 Pe 𝟕 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, de la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖, vă aștept la Casa de Cultură a Sindicatelor 𝐁𝐨𝐭𝐨ș𝐚𝐧𝐢 să ne bucurăm împreună de farmecul colindelor!✨ Cum apropierea de muzică a fiecăruia începe în copilărie prin colinde, m-am gândit ca 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 să fie unul de 𝐜𝐨𝐥𝐢𝐧𝐝𝐞. Totodată, voi lansa și 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐚𝐥𝐛𝐮𝐦 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐢𝐧𝐝𝐞, al patrulea în seria albumelor lansate până acum de „O fată din Botoșani”.🎀 „𝐕𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥 𝐒𝐟â𝐧𝐭” – un titlu sugestiv și de aducere aminte că în această perioadă specială e vremea să ne facem timp pentru suflet, pentru cei dragi și pentru cei mai puțin norocoși.✨ E copleșitor acest moment pentru fiecare artist și îmi doresc să-mi fiți alături. V-am pregătit multe surprize frumoase și cred că termenul care va descrie concertul va fi: 𝐞𝐦𝐨ț𝐢𝐞.🙏 Mulțumesc tuturor celor care susțin acest eveniment!🙏 Slavă Domnului pentru toate! Sper ca Sfântul Nicolae să vă pună în ghetuțe un cadou inspirat!”, a precizat Iustina Irimia.

Accesul se face pe bază de bilete (40 de lei), iar acestea se pot achiziționa de la Casa Sindicatelor Botoșani, etaj 2, camera 15, începând de luni, 20 noiembrie. TOPBT.ro este partener media al acestui spectacol.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: