VIDEOCLIP NOU lansat de Elisabeta Șeremet pentru frumoasele moldovence: ”Sârba fetelor” – VIDEO

16 august 2023 | Muzica

Tanara interpreta de muzica populara din Botosani, Elisabeta Șeremet, a lansat miercuri dupa-amiaza videoclipul piesei ”Sârba fetelor”. Elisabeta a fost cea care si-a compus versurile, fiind ajutata de interpreta Petronela Rusu, in timp ce linia melodia a fost compusa de instrumentistul Alexandru Havriliuc. 

”Pentru că singurul lucru care lipsea moldovencelor era o sârbă pe măsură, am creat-o! Moldovencele mele dragi, vă invit la joc! Mi-am dorit să lansez o piesă specială pentru mândrele noastre moldovence, care sunt recunoscute chiar și peste hotare pentru agerime, istețime, frumusețe, hărnicie și lista poate continua! Mă mândresc cu faptul că sunt moldoveancă și vreau ca această piesă să fie un îndemn la joc si veselie, dar și de autoapreciere pentru moldovence! Invit, bineînțeles, fetele, domnișoarele și doamnele din toate zonele țării să danseze pe această sârbă! Iar mai apoi să ni se alăture flăcăii și domnii!”, a precizat Elisabeta Șeremet.

Alaturi de Elisabeta, la filmari au participat membrii Ansamblului ”Margineanca”, membrii Orchestrei ”Mugurelul” din Dorohoi, dar si noile voci din muzica populara botosaneana Teodora Grumeza, Ana-Maria Zvâncă, Denisia Sănduleac, Cătălina Mahu și Teodor Gireadă.

🎶Linie melodică: Alexandru Havriliuc
✍️Aranjament orchestral: Petru Oloieru
📜Text: Elisabeta Șeremet
📜Ajustare text: Petronela Rusu
🎙️Studio: Didi Iachim și Viorel Prajan
🎥Videograf: Cosmin Ciobanu
🏘️Locație: Complexul Muzeal Botosani – Gheorghe Iavorenciuc

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: