”Vine Crăciunul cel Sfânt”, spectacolul în care Iustina Irimia lanseaza primul album de colinde, va avea loc cu casa inchisă!

20 noiembrie 2023 | Muzica

Interpreta de muzica populară Iustina Irima, una dintre ”Fetele din Botoșani”, va lansa pe data de 7 decembrie, în sala de spectacol a Casei de Cultura a Sindicatelor Botoșani, primul album de colinde în compania unor colegi cunoscuți în toată țara. Surorile Suzana si Daciana Vlad, Alexandru Brădățan, Beatrice Băndoiu, Fetele din Botoșani, Grigore Gherman, Andrei Balan, Oana Tăbultoc & Grupul Cheia Sol Junior și mulți alții.

Spectacolul ”Vine Crăciunul cel Sfânt” va avea loc cu casa de bilete inchisă. In mai putin de doua ore de la punerea in vanzare a acestora, biletele sunt epuizate. Cele 100 de bilete puse online pe www.spectacoleiasi.ro s-au terminat in mai putin de o ora, iar la Casa de Cultura a Sindicatelor, in jurul orei 11:00, s-a vandut ultimul bilet.

Evenimentul va avea și o latură caritabilă prin strângerea de fonduri pentru căsuța familiei Alexandrei Ivanov.

”Pe 𝟕 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, de la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖, vă aștept la Casa de Cultură a Sindicatelor 𝐁𝐨𝐭𝐨ș𝐚𝐧𝐢 să ne bucurăm împreună de farmecul colindelor!✨ Cum apropierea de muzică a fiecăruia începe în copilărie prin colinde, m-am gândit ca 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 să fie unul de 𝐜𝐨𝐥𝐢𝐧𝐝𝐞. Totodată, voi lansa și 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐚𝐥𝐛𝐮𝐦 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐢𝐧𝐝𝐞, al patrulea în seria albumelor lansate până acum de „O fată din Botoșani”.🎀 „𝐕𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥 𝐒𝐟â𝐧𝐭” – un titlu sugestiv și de aducere aminte că în această perioadă specială e vremea să ne facem timp pentru suflet, pentru cei dragi și pentru cei mai puțin norocoși.✨V-am pregătit multe surprize frumoase și cred că termenul care va descrie concertul va fi: 𝐞𝐦𝐨ț𝐢𝐞.🙏 Mulțumesc tuturor celor care susțin acest eveniment!🙏 Slavă Domnului pentru toate! Sper ca Sfântul Nicolae să vă pună în ghetuțe un cadou inspirat!”, a precizat Iustina Irimia.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: