Imagini șocante de la execuția unui traficant de droguri: aruncat în ocean cu mâinile legate și o ancoră prinsă de trup – VIDEO

30 august 2023 | National

Un traficant de droguri fugar din Venezuela, cunoscut sub numele de „Talibanul”, este aruncat în ocean, cu mâinile legate și cu o ancoră în jurul taliei, ca răzbunare pentru că a furat peste 200 de kilograme de cocaină și bani de la un cartel.

Reinaldo Fuentes, în vârstă de 68 de ani, este văzut legat și cu călușul în gură, cu pete de sânge pe ceafă, înainte ca ucigașii săi să se chinuie să îl arunce – împreună cu ancora – peste bordul unei ambarcațiuni în Marea Caraibelor, în apropiere de Martinica.

Imaginile, distribuite pe rețelele de socializare, îl arată pe Fuentes privindu-l fix pe cel care înregistrează. El este apoi aruncat peste bord și lăsat să se înece.Niciunul dintre răpitorii săi nu este identificat, dar unul dintre ei este auzit pe fundalul videoclipului spunând „asigurați-vă că nu ni se văd fețele”, iar altul spune mai târziu „nu are cum să se salveze”, potrivit dailymail.co.uk.

Printr-un șiretlic elaborat – și prost gândit – Fuentes, un intermediar al cartelului venezuelean Clan del Cartel, a aruncat anterior în mare un transport de narcotice în valoare de 10 milioane de dolari și a inventat o urmărire falsă a pazei de coastă pentru a explica faptul că nu a adus drogurile înapoi șefilor săi și a păstrat banii. Apoi s-a întors pe apă pentru a colecta cocaina, a reambalat-o și a dus-o pe o altă insulă din Caraibe. Dar planul a eșuat când oamenii săi de legătură l-au turnat, ceea ce a dus la moartea sa prin înecare pe 17 iulie – ziua în care a fost invitat la o întâlnire a cartelului.

Citeste mai mult pe Adevarul.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: