Adelina Ungureanu si-a prelungit contractul cu Unionvolley Pinerolo: ”Sunt gata să trăim emoții noi împreună”

25 mai 2023 | Alte sporturi

Clubul italian de volei din Pinerolo (Torino) a anuntat astazi ca botosaneanca Adelina Ungureanu si-a prelungit contractul pentru inca un sezon. 

Unionvolley Pinerolo a fost nou-promovata in sezonul care tocmai s-a incheiat si s-a salvat de retrogradare in utlima etapa de campionat, iar o mare parte din merit il are Adelina, care a facut cateva meciul expectionale in ultimele partide.

”Este o plăcere să vă anunț că Adelina, pentru al doilea an consecutiv va fi tot o ”Pinella”. Anul acesta am reușit să îi apreciem calitățile tehnice și personale. Adelina a găsit în Pinerolo condițiile ideale pentru a-și dovedi valoarea. Va fi o piesa importantă”, au anuntat italienii.

 

„Sezonul care tocmai a trecut a fost un sezon frumos și emoționant în care am învățat multe lucruri. Dincolo de aspectul voleiului care este foarte important, pentru ca in Pinerolo se lucreaza foarte bine, exista o atmosfera linistita unde te poti exprima, celalalt motiv care m-a impins sa raman la Pinerolo sunt sentimentele pe care le traiesti in sala in timpul meciurilor si caldura publicului de acolo, care urmaresc cu multă pasiune meciurile. Este foarte frumos să joci în Villafranca. Chiar dacă acum sunt cu naționala și concentrarea mea este aici, mă gândesc și la viitor și sper din suflet să trăiesc un nou sezon frumos, pentru că această echipă și acest club merită asta. Mulțumesc personalului, conducerii și tuturor celor care urmăresc echipa pentru încrederea acordată. Sunt gata să trăim emoții noi împreună. HAIDE PINEROLO”, a precizat si Adelina Ungureanu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: