Simona Halep s-a mutat definitiv în altă ţară, pe un alt continent

5 decembrie 2023 | Alte sporturi

Simona Halep a luat o decizie cu totul surprinzătoare. În aşteptarea soluţionării apelului depus la TAS în privinţa suspendării de patru ani primite pentru dopaj, sportiva a părăsit România şi s-a mutat în altă ţară.

În toamna acestui an, Simona Halep şi-a scos la vânzare vila de lux pe care o deţinea în Snagov. Casa aflată pe malul lacului are o suprafaţă de 420 de mp şi este compusă dintr-un living cu deschidere către o piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office şi sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii şi o baie pentru oaspeţi. Toate camerele au vedere spre lac.

Aceasta este vila în care Halep şi Toni Iuruc au organizat petrecerea dinaintea nunţii, iar fostul soţ al sportivei a amenajat şi o cameră specială pentru toate trofeele câştigate în carieră de jucătoarea de tenis. Conform site-ului unei agenţii imobiliare, Simona Halep a renunţat la casa din Snagov, la mai bine de un an de la divorţul de Toni Iuruc, şi a pus-o la vânzare pentru suma de 4,2 milioane de euro.

Sursele Orange Sport susţin că sportiva a reuşit deja să vândă imobilul de lux şi a părăsit România. Cu banii primiţi pe casa din Snagov, Simona Halep a cumpărat o proprietate în Dubai, unde s-a mutat definitiv. 

Această decizie vine la un an de la precedenta plecare din ţară a sportivei. Imediat după divorţul de Toni Iuruc, Simona Halep a luat decizia de a se muta la Nisa, pe Coasta de Azur, în Franţa. Însă gândurile fostei campioane de la Roland Garros s-au schimbat rapid, iar aceasta s-a întors în România.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: