VOLEI | Adelina Ungureanu, cea mai bună marcatoare, în ultimul meci al anului 2023 pentru Pinerolo – GALERIE FOTO, VIDEO

27 decembrie 2023 | Alte sporturi

Unionvolley Pinerolo, echipa botoșănencei Adelina Ungureanu, a pierdut meciul din deplasare disputat impotriva celor de la Cuneo Granda Volley, scor 3-2.

Adelina Ungureanu si colegele au obtinut un punct pe terenul fostei echipe a botosanencei noastre, intr-o partida in care s-a decis greu castigatoarea. Adelina a fost cea mai buna marcatoarea, cu 28 de puncte, departe de ocupanta locului doi, Madison Kubik (Cuneo), cu 19 puncte.

Pinerolo a inceput bine meciul si a castigat primul set cu 25-20. Setul doi a fost castigat categoric de Cuneo cu 25-13, dar echipa Adelinei a preluat din nou conducerea, castigand setul trei cu 25-23.

Pinerolo putea inchide meciul in setul patru si a mers bine pana la 18-18, dupa care Cuneo a preluat conducerea si a castigat pana la urma cu 25-22. In ultimul set al meciului, care se joaca pana la 15, s-a mers la egalitate pana la 15-15, dupa care s-a intrat in tie break, moment in care gazdele au reusit sa puncteze de doua ori si au castigat astfel partida.

Unionvolley Pinerolo incheie anul pe locul 6, avand 21 de puncte in clasament.

FOTO: https://www.legavolleyfemminile.it/

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: