Arbitru botoșănean delegat la un meci din UEFA Youth League Domestic Champions – FOTO

3 octombrie 2023 | Sport

Astazi și mâine vor avea loc partidele din primul tur al UEFA Youth League Domestic Champions, pentru care forul continental a delegat și o brigadă de arbitri din țara noastră.

Astfel, meciul dintre Molde FK (Norvegia) și Hamilton Academical FC (Scoția) va fi condus la centru de către Marian Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Marius Florin Badea și pe botoșăneanul Adrian Vornicu, cel de-al patrulea oficial fiind Marius Hansen Grotta, din Norvegia.

Adrian Vornicu si-a inceput cariera de arbitru la AJF Botosani, după care s-a mutat la Iasi, acesta fiind si motivul pentru care el o poate arbitra pe FC Botosani (ultimul meci a fost cu UTA Arad, scor 2-2).

Un alt arbitru botoșanean care si-a inceput cariera in ligile inferioare din județul nostru si care s-a mutat in alt judet este Florian Vișan (foto jos), ce face parte din lotul de arbitri de prima divizie din Galati. Acesta a fost asistent al meciului din Cupa Romaniei, dintre FC Botosani si Rapid Bucuresti.

Partida dintre Molde FK (Norvegia) și Hamilton Academical FC (Scoția), care contează pentru primul tur din UEFA Youth League Domestic Champions va avea loc marți, 3 octombrie, de la ora 12:00, la Molde, pe stadionul Aker.

În aceeași zi, Universitatea Craiova va primi replica, pe Stadionul Ion Oblemenco, de la ora 19:00, formației FK Partizan Belgrad (Serbia), meci la care Iulian Călin va fi al patrulea oficial într-o brigadă de arbitri din Republica Moldova, cu Ion Orlic la centru.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: