David „GABONE” Gabriel a fost titular în victoria incredibilă cu Anglia

12 octombrie 2023 | Sport

Naționala U20 a României a obținut o victorie de prestigiu, impunându-se cu 2-0 în fața reprezentativei similare a Angliei, într-un meci din Elite League, al treilea al „tricolorilor” din actuala ediție.

Joi seara, pe „Arcul de Triumf”, în cea de-a treia partidă din Elite League, România U20 a învins Anglia U20 cu 2-0 (2-0), prin reușitele lui Cristian Mihai (5), care a șutat violent de la 21-22 metri și Atanas Trică (16), cel care a transformat penaltyul obținut de Musi.

Meciul a fost net dominat de oaspeți, care au ratat înclusiv o lovitură de pedeapsă prin Scarlett (44). Botoșăneanul David Gabriel a fost titular și a fost înlocuit în minutul 73.

Astfel, „tricolorii” s-au revanșat pentru înfrângerea suferită în deplasare, în aceeași competiție amicală, în septembrie 2021, când englezii ne-au surclasat cu 6-1.

Antrenorul Costin Curelea a folosit formula: R. Popa – Sîrbu (88 Gergely), Duțu, Rimovecz, Șuteu (88 Oltean) – G. David (73 Sfaiț), S. Szilagyi (88 Martinovic), Cr. Mihai (46 Strata) – Musi (73 Pandele), A. Trică (55 V. Dumitrache), Bodișteanu (55 D. Andrei).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: