Fosta legendă echipei nationale a Romaniei, condamnată la INCHISOARE CU EXECUTARE!

2 octombrie 2023 | Sport

Fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, Dănuț Lupu (56 de ani), a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Acesta are 24 de ore ca să se predea autorităților.

Fostul jucător a fost condamnat inițial pe 16 februarie la 7 luni și 10 zile de închisoare, cu executare, pentru că a condus fără permis valabil. Lupu a făcut apel, iar azi a venit verdictul.

Curtea de Apel a respins în luni dimineață recursul fostului fotbalist. Astfel, va rămâne în vigoare decizia dată inițial de Judecătoria Cornetu, iar Lupu va face 7 luni și 10 zile de închisoare.

Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023. – Hotărârea Curții de Apel

CITESTE MAI MULT PE GAZETA SPORTURILOR!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: