Fotbaliștii botoșăneni s-au întrecut la ”Cupa Sărbătorilor de Iarnă”, ediția a IV-a. Vezi cine a câștigat titlul de campioana! GALERIE FOTO

17 decembrie 2023 | Sport

In perioada 9-16 decembrie, in ”Sala Polivalenta” din municipiul Botosani a avut loc ”Cupa Sărbatorilor de Iarna”, editia a IV-a, organizata Lucian Muraru si Ilie Andrici, acolo unde cei mai buni fotbalisti din judetul Botosani s-au intrecut la competitia de mini-fotbal.

La start au fost 16 echipe, impartite in patru grupe. Yanis & Friends Darabani, Viitorul Albești, FC Bucovina, ASPR ( ISU ) Botoșani, Amatorii , Social Bar Events, Ventana Team, Inter Dorohoi, ACS Drips-2017, Zeus, AS Hazard Team, FC Pyramids, Apollo Santa Mare, Nei Divizia, Siretul Bucecea și Penitenciarul Botoșani sunt echipele care au participat la competitie. Multe dintre ele au avut in loc jucatori de Liga a IV-a, fosti jucatori din Liga a III-a, dar si un jucator din Liga a II-a, actualul jucator al celor de la Gloria Buzau, Adi Chică-Roșă.

Dupa desfasurarea partidelor din grupe, in sferturi s-au calificat Yanis& Friends Darabani, Inter Dorohoi, Penitenciarul BT, Apollo Santa Mare, AS Hazard Team, FC Zeus, ASPR(ISU)BT si Siretul Bucecea, iar rezultatele au fost urmatoarele.

Yanis& Friends Darabani – Inter Dorohoi 4-1

Penitenciarul BT – Apollo Santa Mare 1-6

AS Hazard Team – FC Zeus 0-2

ASPR(ISU)BT – Siretul Bucecea 4-2

În semifinale, Yanis& Friends Darabani a invins cu scorul 4-0 pe FC Zeus, in timp ce Apollo Santa Mare a trecut de ASPR ISU Botoșani cu scorul de 1-1 (4-2).

FINALA MARE a avut loc intre Apollo Santa Mare si Yanis& Friends Darabani, in timp ce in finala mica s-au intrecut FC Zeus si ISU Botosani.

Apollo Santa Mare a invins la limita, scor 5-4 pe Yanis& Friends Darabani, in timp ce ISU Botosani a trecut de FC Zeus cu 5-2.

VEZI VIDEO AICI!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: