FC Botoșani și-a premiat jucătorii și antrenorii de la grupele de juniori, în prezența finantatorilor Valeriu Iftime și Petrică Parfenov – FOTO, VIDEO

15 decembrie 2023 | Juniori

Vineri seara, clubul FC Botoșani a organizat un moment festiv la Hotel Rapsodia, în care si-a premiat jucatorii. Nu pentru cei de la prima echipa, care ocupa ultima pozitie in clasament, dupa 19 etape, ci juniorii din academie. 

Valeriu Iftime si Petrica Parfenov, doi dintre finantatorii FC Botosani, au fost prezenti la acest eveniment, alaturi de presedintele Adi Ignat, antrenorul principal Mihai Ciobanu, antrenorul secund Andrei Patache, antrenorul cu portarii Alin Bordeanu, delegatul Mihai Roman, directorul sportiv Daniel Schiopu, coordonatorul centrului de copii și juniori, Tiberiu Honciuc, Alexandru Chirila, dar si toti antrenorii de la grupele de juniori.

”O sa va felicit pe fiecare in parte. O sa-i dau cuvantul colegului meu, care este, sa spunem, presedintele Academiei FC Botosani, cel care incearca sa structureze aceasta activitate, pentru ca sunt rezultate extraordinare anul acesta. Eu sunt mai slab la echipa mare. Sa fiti sanatosi”, a precizat Valeriu Iftime.

Petrica Parfenov a discutat despre performantele juniorilor din acest an, dar si despre bugetul academiei, facand din nou apel la conducerea Primariei Botosani, pentru a sprijini centrul de copii si juniori, pentru ca sunt copii orașului.

Dupa acest moment au fost premiati antrenorii si cei mai buni trei jucatori de la fiecare grupa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: