Încă doua TROFEE pentru Junior Botoșani, obtinute la turneul de fotbal de la Suceava – GALERIA FOTO

18 iulie 2023 | Juniori

Clubul de fotbal Junior Botosani a obtinut inca doua trofee la turneul Juniors Cup Suceava, la doua categorii de varsta, 2012 si 2015.

La grupa de varsta 2012, botosanenii au participat cu doua echipe formate din copii nascuti in 2012, dar si din 2013. Junior Botosani Negru a fost in grupa cu Șomuz Fălticeni, Star Kids Gura Humorului, Juniorul Suceava 2013 si uniorul Suceava Alb, in timp ce echipa a doua a Junior Botosani a fost in grupa cu Foresta Fălticeni, Juniorul Suceava Verde, Gloria Bistrița si Viitorul Solca.

Botosanenii au obtinut victorii pe linie in ambele grupe si au incheiat faza pe primele locuri.

Grupa A
Junior Botoșani Negru -Șomuz Fălticeni = 6-0
Star Kids Gura Humorului – Junior Botoșani Negru = 1-2
Juniorul Suceava 2013 – Junior Botoșani = 0-7
Junior Botoșani Negru – Juniorul Suceava Alb = 1-0

Grupa B
Junior Botoșani – Foresta Fălticeni = 7-1
Juniorul Suceava Verde – Junior Botoșani  = 0-3
Junior Botoșani – Gloria Bistrița = 11-0
Viitorul Solca – Junior Botoșani = 0-2

In semifinale s-au intalnit cele doua echipe ale botosanenilor cu doua dintre echipele sucevenilor. In prima semifinala Junior Botoșani a invins pe Juniorul Suceava Alb cu scorul de 2-1, iar cea de-a doua semifinala, Juniorul Suceava Verde a invins pe Junior Botosani Negru cu 1-0.

Finala mica a fost castigata de suceveni, scor 1-0 cu Junior Botosani Negru, in timp ce FINALA MARE a fost castigata de botosaneni cu scorul de 3-0.

La categoria de varsta 2015, clubul botosanean a fost repartizat in Grupa C, alatui de Viitorul Solca, Academia Mihai Roman si Bucovina Suceava. Junior Botosani a obtinut trei victorii din trei posibile, calificandu-se in sferturi de pe prima pozitie.

Grupa C
Junior Botoșani -Viitorul Solca 5-2
Junior Botoșani – Academia Mihai Roman 7-2
Junior Botoșani – Bucovina Suceava 9-1

In sferturile de finala Junior Botoșani a trecut de Junior Câmpulung Moldovenesc cu scorul de 6-1, iar in semifinala au invins pe  Star Kids Gura Humorului cu scorul de  3-1.

In marea FINALA, botosanenii au intalnit echipa gazda, Juniorul Suceava pe care a invins-o cu scorul de 0-2, adjudecandu-si astfel trofeul de campioni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: