Junior Botoșani a cucerit TROFEUL ”Stelele Viitorului Bucuresti”, fiind singura echipă fără gol primit – GALERIE FOTO, VIDEO

2 decembrie 2023 | Juniori

Clubul botoșănean Junior Botosani a cucerit un nou trofeu important. De aceasta data, botosanenii au participat la turneul ”Stelele Viitorului Bucuresti” 2023 cu o echipa formata din copii nascuti in anii 2012 si 2013.

Junior Botosani a participat cu un lot format din Dubină Andrei, Guzgă Andi, Alexa Rareș, Apalanei Alex, Iustin Crăciun, Bîrleanu Axel, Gînga Matei, Colban David, Vasilică Alex, Sasu Denis, Retegan Eduard, Coțofrea Mudrea Davide, Aungurencei Mateo, Tătar Eric, Bîrleanu Edi – Antrenor : IVAȘCĂ AUGUSTIN, Antrenor portari: DUBINĂ IONUȚ.

Botosanenii au participat la Categoria 2012, fiind repartizati in grupa A, alaturi de Daco-Getica Bucuresti, Concordia Chiajna si Werder Bucuresti. Junior Botosani a castigat toate cele trei partide din grupe cu scorul de 4-0.

In semifinale, echipa coordonata de Augustin Ivasca a intalnit pe Junior Brasov, formatie care s-a clasat pe primul loc in Grupa C, fiind singurele echipe fara goluri primite.

A fost un meci echilibrat, in doua echipe foarte bune, iar la finalul timpului regulamentar scorul era 0-0. Botosanenii s-au impus in cele din urma la loviturile de departajare cu scorul de 8-7.

In finala mare, Junior Botosani a intalnit echipa bucuresteana de la Clubul Sportiv Scolar Nr. 1, pe care a invins-o cu scorul de 2-0, reusind astfel sa puna mana pe marele trofeu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: