JUNIOR BOTOȘANI a intrat în ELITA MARILOR cluburi de copii și juniori din țară, după un TROFEU câștigat în fața Academiei G.HAGI și Chelsea București – GALERIE FOTO

19 noiembrie 2023 | Juniori, TOP Stiri

Clubul Junior Botoșani a intrat in elita marilor cluburi din Romania, dupa multa munca si seriozitate. Marile cluburi de copii si juniori din tara au inceput sa ia in serios gruparea botosaneana, coordonata cu succes de fostul fotbalist Augustin Ivasca, impreuna cu ai sai colaboratori. 

Toată România a auzit de Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, cel mai grandios proiect al fotbalului românesc. Acest proiect se doreşte a fi măsura recunoştinţei lui Gheorghe Hagi faţă de toţi cei care au avut încredere în el şi l-au susţinut de la primii paşi în fotbal şi până la retragere.

Copiii din intreaga tara isi doresc sa ajunga in cadrul academiei create de ”Regele Fotbalului Romanesc”, iar atunci cand un club din Botosani reuseste sa invinga, nu odata, ci de doua ori pe cei de la Academia ”Gheorghe Hagi” e semn ca si la Botosani se poate face performanta.

JUNIOR BOTOSANI a participat in acest sfarsit de saptamana la turneul Premier Junior Cup #2 – Elite Anniversary, competitie ce a aliniat la start unele dintre cele mai importante cluburi de copii si juniori din țară, dar si din Republica Moldova, in frunte cu Academia ”Gheorghe Hagi”, Chelsea ”LIONS” Bucuresti, Universitatea Cluj, Dacia Buiucani, Academia de Fotbal ”Radu Rebeja” din Chisinau, Viitorul Chisinau si multe altele.

JUNIOR BOTOSANI a participat la acest turneu cu trei grupe: 2013, 2015 si 2016. In urma rezultatelor excelente din grupe, toate cele trei echipe au reusit sa se califice in semifinale.

JUNIOR BOTOSANI 2013:

  • Lions Chelsea Bucuresti (egal 1-1),

  • Academia ”Gheorghe Hagi” (victorie 2-0)

  • Premier Iasi (infrangere 4-3)

JUNIOR BOTOSANI 2015:

  • Atletico Galati (infrangere 1-0)

  • Steaua Magica Iasi (victorie 3-2)

  • Academia 82 Iasi (egal 2-2)

JUNIOR BOTOSANI 2016

  • Viitorul Iasi (victorie 3-2)

  • Premier Iasi (victorie 1-0)

  • Juniorul Barlad (infrangere 2-1)

Din cauza conditiilor meteo, conducerea clubului botosanean, impreuna cu parintii grupelor 2015 si 2016 au decis sa se retraga din competitie pentru a proteja sanatatea copiilor.

Junior Botosani 2013 a continuat sa avanseze in turneu, pe care l-a si castigat. In sferturile de finala, Junior Botosani a dat peste Atletico Galati, reusind sa se impuna cu scorul de 1-0.

A urmat semifinala cu Academia ”Gheorghe Hagi”, care a dorit sa-si ia ravansa fata de infrangerea suferita in grupe, dar nu a reusit. Botosanenii lui Augustin Ivasca au castigat cu scorul de 2-0 si au ajuns in marea finala.

In ultimul act, Junior Botosani a intalnit inca o echipa cu care a fost si in grupe, LIONS CHELSEA BUCURESTI, formatie pe care au invins-o cu scorul de 2-0, reusind astfel sa puna mana pe MARELE TROFEU, trofeul pe care l-au pierdut anul trecut in finala cu Premier Iasi.

Rezultatele obtinute de clubul botosanean sunt extraordinar de importante pentru dezvoltarea fotbalului botosanean, dar si pentru dezvoltarea psihica a copiilor, care stiu ca pot sa invinga orice echipa.

LOT JUNIOR BOTOSANI 2013: Dubină Andrei 33, Bortă Ianis 13, Amatiesă Nico 30, Bîrleanu Axel 4, Iamandei Theo 11, Huțanu Tudor 5, Colban David 10, Retegan Eduard 7, Sasu Denis 28, Rotaru Andi 11, Vasilică Alex 77, Ursulică Darian 9, Bîrleanu Edi 10, Dubină Ionuț A2, Ivașcă Augustin A1

LOT JUNIOR BOTOSANI 2015: Apatie Matei, Zait Darius, Vladeanu Ayan, Mihai Alexandru, Călin Rareș, Matei Aris, Aioanei Andrei, Rusu Leo, Bidasca Alberto, Asaftei Iulian, Croitoru Ștefan

LOT JUNIOR BOTOSANI 2016: AZOICAI MUGUREL, COTOVANU LUCA, DANILA DOMINIC, NECULAES RARES, SCHIOPU ALBERTO, EDI LETOS, IANIS ACUJBOAIE, NICOLAS AMAXIMOAIEI, TIGANASU RARES

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: