JUNIOR BOTOSANI, pe podium la Gold Cup Piatra Neamt, cu Grupa 2014 – FOTO

24 iunie 2023 | Juniori

Anul 2023 pare sa fie un an al rezultatelor excelente pentru grupele de copii de la clubul de fotbal Junior Botosani, care a obtinut astazi un nou trofeu. Pustii nascuti in anul 2014 s-au clasat pe podium la GOLD CUP Piatra Neamt. 

Puștii pregatiti de Augustin Ivasca si Cornel Cîrciu au fost repartizati intr-o grupa alaturi de Pietricica Piatra Neamț (Alb), Viitorul Bacău si Scoala de Fotbal Dire&Alistar 2.

In prima partida botosanenii au invins cu scorul de 4-0 Scoala de Fotbal Dire&Alistar prin golurile marcate de Ganga (2) si Iacob (2). In al doua partida, Junior Botosani a trecut de CS Pietricica (alb) cu scorul de 3-0, goluri marcate de Iacob si Barleanu (2). In ultimul joc, botosanii au inregistrat scorul turneului, 10-1 cu Viitorul Bacau. Au marcat Ganga (2), Barleanu (3), Iacob (4) si Anusca.

In semifinale, Junior Botosani a jucat impotriva echipei Atletico Bacau, fiind invinsi cu scorul de 5-2. Pentru botosaneni au marcat Ganga si Barleanu.

A urmat finala mica, castigata de galben-albastri cu scorul de 6- 3, dupa loviturile de departajare, impotriva echipei CS Pietricica (alb), formatie cu care jucase si in grupe. Golurile botosanenilor din timpul regulamentar au fost marcate de Barleanu (2) si Ganga.

S-a incheiat meciul cu scorul de 3-3 si au urmat loviturile de departajare. Goluri au fost marcate de Ganga, Iacob si Barleanu, iar portarul Danila a aparat un penalty.

Edi Barleanu a fost golgheterul turneului, cu 9 reusite, fiind premiat pentru acest lucru.

Junior Botosani obtine al treilea trofeu in doar o saptamana, dupa cele castigate de Grupa 2011, la Constanta, si Grupa 2015, la Piatra Neamt.

Lot jucători: 1 -Danila Alex ,  13-Luchian Nicholas,  5- Honceriu Casian ,  4- Maxim Darius,  7- Ganga Luca , 9- Paval Pavel, 10- Iacob Sebi, 10- Barleanu Edi, 11- Bitu Carlo, 17- Anusca Denis

Antrenori Cîrciu Cornel / Augustin Ivasca

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: