JUNIORI: FC Botosani U15 si U16, calificare in Play-Off sub privirile lui Dan Alexa. Victorie pentru grupa U14 – GALERIE FOTO

14 octombrie 2023 | Juniori

Juniorii de la FC Botosani, pregatiti de antrenorii Mirel Dulgheru si Cristian Frumuz, au reusit sa se califice in Play-Off-ul Ligii Elitelor la grupele U15 si U16, dupa victorii la scor in fata celor de la Petrolul Ploiesti. 

De la ora 12:00, FC Botosani U16 a intrat pe terenul de la Bucecea pregatita sa se califice in Play-Off cu o etapa inaintea sezonului regulat, care se joaca pe sistemul Play-Out-ului din Superliga. Aflati pe locul 5, cu 16 puncte, botosanenii au invins cu scorul de 7-0 pe Petrolul Ploiesti si au profitat de egalul dintre Dinamo si CSA Steaua, scor 1-1, fiind la 4 puncte peste echipa armatei, pe care o va intalni in ultima etapa.

FC Botosani U15 a intrat in meci la ora 14:00, iar meci au ajuns si cei din staff-ul echipei de seniori, in frunte cu antrenorul Dan Alexa. La aceasta categorie, inaintea meciului de astazi cu Petrolul, FC Botosani ocupa locul 3, cu 20 de puncte. Juniorii botosaneni au reusit inca o victorie, scor 8-0 in duelul cu ploiestenii, reusind astfel accederea in Play-Off.

In ultima etapa de campionat, ambele echipe vor juca in deplasare la Steaua Bucuresti.

In LIGA Elitelor U14, FC Botosani a invins cu scorul de 7-1 in deplasarea de la Husi, acolo unde a intalnit Scoala de Fotbal Pajura.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: