SPECTACOL în ploaie la JUNIORI: LPS Botoșani a condus cu 2-0, însă Unirea Săveni a revenit în repriza a doua – GALERIE FOTO

18 noiembrie 2023 | Juniori

Pe o vreme capricioasa de toamna, la Săveni s-a jucat meciul din cadrul etapei a IX-a a Campionatului Judetean de Juniori U15, între Unirea Săveni si LPS Botoșani. 

La Saveni a plouat non-stop incă de noaptea trecuta, astfel ca terenul era acoperit cu apa in unele zone. A fost o adevărata lupta pentru minge, in care jucatorii cu conditia fizica cea mai buna au rezistat pana la final.

LPS Botosani 2010 joaca la aceasta categorie de varsta de U15, destinata copiilor nascuti in anul 2009, pentru ca in campionatul judetean nu este grupa pentru copiii U14.

Cu toate acestea, elevii antrenati de prof. Stelian Ailoaie au deschis scorul prin Alex Talpanu, care a profitat de o bâlbâială în careul advers din cauza baltilor de pe teren.

In mod surprinzator, oaspetii au dus scorul la 0-2 prin reusita aceluiasi Alex Talpanu, dupa o faza in care Unirea Saveni a fost la un pas de egalare. Gazdele au reusit sa reduca din diferenta cu un minut inainte de pauza prin Leonard Condurachi, dupa o cursa lunga pe partea dreapta.

In repriza a doua a fost o singura echipa pe teren: Unirea Saveni. Raul Iacob a reusit egalarea printr-o lovitura libera executat perfect de pe partea dreapta si tot el avea sa reuseasca ”dubla”, dupa o noua executie din lovitura libera, de aceasta data de pe partea stanga.

Cu moralul la pamant dupa cele doua goluri incasate, jucatorii de la LPS Botosani au mai primit inca doua goluri reusite de Leonard Condurachi si Eduard Cojocaru, astfel ca scorul final a fost 5-2 in favoarea celor de la Unirea Saveni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: