Sportivii ”Academiei Alin Bejan” au primit cadouri de la Moș Crăciun: ”Sperăm ca ușor, ușor să ne dezvoltăm” – FOTO, VIDEO

22 decembrie 2023 | Juniori

”Academia de fotbal Alin Bejan” a organizat vineri dupa-amiaza un moment festiv in sala de sport a Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi”, din municipiul Botosani, ocazie cu care sportivii au primit cadouri de la Moș Crăciun.

Inainte ca cel mai iubit moș sa-si faca aparitia, interpreta Ionela Prîsniac i-a incantat pe cei cei prezenti cu doua colinde, dupa care Ansamblul “Așa-i jocul în Roșiori”m coordonat de Narcis Fediuc, a prezentat un program de datini si obiceiuri de iarna. Dupa ce Mos Craiun si-a facut aparitia in sala de sport, toti copiii au primit diplome si cadouri. 

Fostul antrenor al FC Botosani, Alin Bejan, a infiintat in urma cu o luna de zile o scoala de fotbal, dupa care s-a asociat cu prof. Cezar Nechita, impreuna pregatind aproximativ 60 de copii dornici de mișcare.

In perioada rece, micii sportivi se pregatesc in sala de la ”Electro”, insa Alin Bejan a construit doua terenuri de fotbal in apropierea Liceaului cu Program Sportiv, iar din primăvara se vor muta acolo cu antrenamentele.

”Cu ajutorul colegului Cezar Nechita și a unor prieteni care ne-au ajutat cu ce au putut, am reușit să realizăm un eveniment de final de an. Vreau să le mulțumesc pentru sprijinul acordat. Avem doar o lună de când această școală de fotbal și-a început activitatea, copiii încep să vină, sunt mulțumiți de condiții și de antrenamentele pe care le facem. Sperăm ca ușor, ușor să ne dezvoltăm. Pe perioada sezonului rece vom face antrenamentele în sală iar din primăvară începem pregătirea pe noile terenuri sintetice”, a declarat Alin Bejan.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: