Jurnalistul Costin Ștucan și-a cerut SCUZE tricolorilor și a anunțat că-și va vopsi părul în ROȘU

19 noiembrie 2023 | Sport

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Costin Stucan, a anuntat in aceasta dimineata ca se va vopsi in ”rosu turbat”, dupa ce in urma cu 2 luni postase un mesaj pe Instagram in care anuntat ca daca Romania se va califica la Euro 2024 isi va vopsi parul.

”Viața nu e o sârmă dreaptă pe care pui cârlige unul câte unul, previzibil, până se termină sârma. Era 10 septembrie anul ăsta, tocmai se terminase România – Israel 1-1 și autorul acestor rânduri a postat pe Instagram ceea ce el considera, bășcălios, o ironie la adresa echipei naționale: Dacă România asta se va califica la Euro, mă vopsesc roșu turbat!!! PS – N-am nicio emoție după seara asta. A fost un pariu cu un grad mic de risc la acel moment, deși România nu pierduse. Împreună cu o țară întreagă, autorul văzuse chinurile băieților lui Iordănescu, micul haos din jocul echipei noastre, fluiditatea din atacurile israelienilor. 

Autorul fusese în tribune și la Lucerna unde am furat Elveției un punct ca într-un jaf din Vestul Sălbatic și senzația a fost mereu de vid umplut inexplicabil cu puncte. Nimic nu avea perspectivă în septembrie. Naționala asta părea să fie formată din 11 străini pe care doar o forță nevăzută îi ajută să nu piardă.Pariul era cumva justificat, dar era de fapt o lipsă de respect față de jucătorii și de staff-ul naționalei. Pentru asta, autorul le prezintă sincer scuze astăzi și, într-o formă de autoironie, își va respecta – nu foarte încântat – promisiunea deșănțată. :)”, incepe Costin Stucan textul publicat pe GSP.ro.

”Edi Iordănescu a luat toți băieții ăștia cu tot cu bubele lor și a făcut din ei o echipă care aseară a arătat că știe ce joacă, că poate să joace și altceva decât un fotbal meschin, că poate să lupte, să sufere, că știe să se apere și să atace, că are fundași laterali de fotbal modern, că are un mijloc dinamic și creativ, că are un lider în Stanciu, că poate marca chiar și prin Pușcaș. Echipa asta de proscriși va merge la Euro.Poate nu e mare lucru pentru unii sau poate că nu mai știm să ne bucurăm, dar băieții ăștia au reușit ceva fantastic. Iar pentru asta au acum respectul românilor. E ceea ce au reușit să câștige în câteva luni și să nu mai piardă vreodată. Bravo, băieți! Și scuze pentru bășcălii, viața ne arată mereu că e mai imprevizibilă decât o sârmă de rufe pe care pui cârlige.”, a mai scris jurnalistul.

CITESTE TOT TEXTUL AICI!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: