Accidentare GRAVĂ pentru Sebastian Mailat. Golgheterul Botoșaniului are ruptură de ligamente încrucișate

13 iulie 2023 | Liga 1

Cel mai bun marcator roman din Superliga Romaniei va rata meciurile din startul noului sezon, dupa ce suferit o accidentare grava in cantonamentul din Austria. Sebastian Mailat a suferit o ruptura de ligamente incrucisate, fiind operat de urgenta la Bucuresti.

Aflat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor, cu 16 reușite, Sebastian Mailat s-a accidentat într-un meci amical disputat în Austria de FC Botoșani. Fotbalistul a ieșit de pe teren și a fost trimis direct în România pentru investigații suplimentare, iar acolo a primit vestea cea mai dura: ruptura de ligamente incrucisate.

Sebastian Mailat a ratat o ofertă uriașă!

Zalgiris Vilnius, campioana Lituaniei, a fost în negocieri avansate cu Valeriu Iftime pentru a-l cumpăra pe Sebastian Mailat de la FC Botoșani. Patronul a cerut în schimbul aripei sale puțin peste un milion de euro, însă lituanienii n-au fost de acord.

Dacă Iftime ar fi acceptat să-l cedeze pe Mailat pe o sumă mai mică la Zalgiris Vilnius, din informațiile ProSport, fotbalistul ar fi urmat să primească 70.000 de euro la semnătură și un salariu lunar de 20.000 de euro timp de trei ani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: