ACUZAȚII GRAVE facute de Valeriu Iftime: „Conducătorul echipei adverse s-a dus în vestiarul lui Szabolcs Kovacs după meci”

17 noiembrie 2023 | Liga 1

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a lansat acuzații dure la adresa lui Szabolcs Kovacs, arbitrul de la remiza spectaculoasă cu Voluntari, scor 3-3.

După ce i-a criticat deciziile fratelui mai mic al lui Istvan Kovacs, Iftime a declarat că un conducător al celor de la Voluntari s-a dus în vestiarul arbitrilor la finalul meciului.

„În careul lui Voluntari, Florescu este pus jos, se aude lovitura, jucătorii de la Voluntari vorbeau între ei că l-au lovit, iar Szabolcs îi dă galben lui Florescu al meu. Incredibil! Chemați-l domnilor la monitor să revadă și el faza, de ce am mai adus VAR-ul în România? Apoi, după nu știu câte minute de joc, cei de la VAR decid să îi spună în cască să întrerupă meciul și să se ducă să revadă o fază la monitor. El merge, o revede și dă 11 metri, iar în finalul meciul îmi pune capac de era să pună și flori pe noi, dar noroc cu Ducan în poartă. Le dă celor de la Voluntari cu o plăcere incredibil de mare o lovitură de la 11 metri după ce revede la monitor o ciupitură pe călcâi și era să pună de tot florile pe noi. Însă, Ducan al meu a apărat și am salvat un punct dintr-un meci pe care meritam să îl câștigăm. 

Și apoi am aflat și un alt lucru. După meci mi-au zis ai mei că președintele de la Voluntari sau un conducător de la ei, nu știu exact cine, s-a dus în vestiarul arbitrilor. Ce a căutat acel om la arbitri în vestiar? Se plângeau ei de arbitraj, sau ce?”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: