Andrei Dragu, înaintea meciului dintre FC Botoșani si U.Cluj: ”Fiecare jucător trebuie să-și asume anumite responsabilități”

28 octombrie 2023 | Liga 1

FC Botosani, echipa clasata pe ultimul loc in clasament, singura fara victorie in acest sezon, primeste vizita celor de la Universitatea Cluj, luni dupa-amiaza, de la 17:30, pe stadionul Municipal. 

Mijlocasul Andrei Dragu, revenit in lot dupa o accidentare la mana, a facut o analiza asupra situatiei in care se afla echipa si asupra meciului cu clujenii.

”Intalnim o echipa puternica, ce are in componenta jucatori cu experienta: Nistor, Chipciu. E o echipa care si-a fixat deja un obiectiv clar, iar jocul lor creste de la meci la meci, odata cu revenirea la echipa a domnului Sabau. FC Botosani este totusi o echipa care prezinta jucatori cu calitati individuale extraordinare si credeti-ma ce va spun, dar in momentul de fata cel mai important este sa formam un grup unit si sa trecem peste aceasta presiune care ne apara pe umeri si sa obtinem intr-un final prima victorie.

Trebuie sa ne revenim cat mai repede, pentru ca nu mai avem nici macar o scuza. Mai mult ca sigur, daca vorbim strict de incredere, ar trebui sa ne consideram norocosi, pentru ca atat antrenorul, cat si conducerea, ne ofera toata increderea de care avem nevoie, iar noi ca raspuns trebuie sa ne autodepasim si sa obtinem prima victorie. Am incredere in acest grup si cred ca fiecare jucator trebuie sa-si asume anumite responsabilitati. Normal ca ma doare cand vad situatia echipei. Aceasta este o intrebare cu raspuns, dar trebuie sa fim puternici.”, a declarat Andrei Dragu.

Intrebat despre scandalul pariurilor din cadrul echipei, Dragu a evitat sa vorbească, precizând că gandul jucatorilor este la meciul cu Universitatea Cluj.

”Va dati seama ca sunt discutii despre acest subiect, dar nu as vrea sa vorbesc mai multe. A punctat Mister tot ce este de punctat si gandul nostru este la meciul de luni.”, a spus Dragu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: