Antoni Ivanov a plecat de la Botoșani și lansează un atac asupra lui Croitoru: „Păi eu eram vreun puști?”

26 iulie 2023 | Liga 1

Antoni Ivanov a obținut în cele din urmă rezilierea contractului cu FC Botoșani, după mai bine de o săptămână și jumătate de discuții cu antrenorul Marius Croitoru.

Aventura lui Antoni Ivanov la FC Botoșani a luat sfârșit. Topbt.ro a anunțat în exclusivitate  că mijlocașul bulgar, 27 de ani, va rezilia contractul după meciul cu Petrolul.

Mijlocașul bulgar și-a dat seama că nu mai are șanse să se mai impună la FC Botoșani după ce Marius Croitoru a preluat conducerea echipei, deși în acte în funcția de antrenor principal cu licență PRO este trecut Mihai Ciobanu.

ProSport a luat legătura cu Antoni Ivanov, iar mijlocașul bulgar a confirmat că a semnat în cele din urmă rezilierea contractului.

Gata! Am reușit să plec în cele din urmă de la Botoșani. Simțeam că am nevoie de o schimbare. Îmi ajung cei șase ani în România. Nu prea îmi plăcea nici orașul Botoșani.

Însă, ca să fiu sincer am simțit că nu prea mai vreau să stau la FC Botoșani și după ce la echipă a venit Marius Croitoru. Mi-am dat seama din prima că nu mă place deloc, deși dacă e să îl întrebați pe el despre mine o să vă zică nu a avut și nu are nimic cu mine, dar nu e așa. În Austria în unele meciuri nici nu m-a băgat, iar în cele în care m-a băgat să joc m-a folosit doar câte 20 de minute! Păi eu eram vreun puști? Sau eu eram vreun jucător în probe? Mi-am dat seama că nu mai am niciun viitor la Botoșani cu el antrenor.
După ce m-am întors din Austria am discutat cu el bărbătește și l-am rugat să mă lase să plec liber dacă nu mai are nevoie de mine. La început a spus că își dă acordul și că o să îmi dea actele. Dar mereu îmi zicea cuvântul «mâine». Și cu acest mâine a ținut-o așa peste o săptămână jumătate. Însă, el mă ducea cu vorba, mâine, mâine și tot mâine…Într-un final am stabilit în ziua meciului cu Petrolul toate detaliile rezilierii de contract, dar m-au rugat să mai rămân și pentru meciul ăsta că s-ar putea să mă bage să joc și că are prea mulți jucători accidentați. Problema cu jucătorii lui accidentați nu era problema mea. Dar, am înțeles și treaba asta, am rămas și pentru meciul cu Petrolul unde am jucat în ultimele 20 de minute. Dar de azi am actele de reziliere și totul este ok. De azi ( n.red. – marți) sunt jucător liber de contract și aștept acum alte oferte”, a spus Ivanov.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: